Namn: Peter Selander
Stjärntecken: Fisk
Qruisernick: Spawn
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Mörkbruna
Vikt: 54, på väg upp!
Längd: 163cm
Ålder: 23



Bor: Stockholm
Älsklingsrätt: Fläskpankaka.. eller nej! Min mormors (Rut), PitePalt..den är svår att slå!
Årstid: Sommar i Frankrike.



Lyssnar på: Det mesta, allt från klassiskt till punk, jag stannar ogärna vid schlager och dansband! Typ så här skulle nog min ”Most wanted” skiva se ut, Nelly furtado ”Remember the days”, Nivea ”Don’t mess with..”, Kask ”golden heart”, Mis-teeq ”All I want”, Missy Elliot ”One minute man”, Samantha mumba ”Gotta tell you(SSM)” Lucy pear” Don’t mess with..”, Kylie”Can’t get you..” Ja men det är väl typ så det låter hemma.



Bästa jag vet: Eh, vänta nu.. Jag kan det är…..bästa jag vet?? (Det bästa jag vet, är ju min pojkvän såklart!) Så var det sagt.. Att lära känna nya människor, Ha kul med mina vänner, Det vill säga träffas, och bara vara sådär megasjuka och sitta och as flabba ihop i timmar. När man är på gymet och det känns så där, Mmmm! Skönt när man tränar. Det är härligt!
Värsta jag vet/dissar: Allt som är otrevligt och ointressant.



Fritidsintressen: Träna, göra musik och skriva, Gå på bio umgås med mina vänner.
Vill bli: 10 cm längre (hur gick det till??) och några kilon tyngre.. ja just ja, Jag SKA bli en stor stjärna på artisthimlen..jag jobbar på det.. Men jag menar jag är 23år och ser ut som 15-17år så jag har några år på mig och slå igenom, och fortfarande se bra ut! (Eh…ödmjuk va e det??).
Civilstånd: Pojkvän

http://www.skk.se/

Källa: Peters länktips

Publicerad: 2001-10-25 18:18:54