Party-Stockholm

Stockholms nöjesscen har berikats med KoloniNatt. Restaurang Koloni har efter sommaruppehållet öppnat och i morgon lördag börjar deras kvällar med olika temavärdar. Jean-Pierre Barda, Kayo, Christer Björkman och Richard Häger kör varsina kvällar. Premiären har Kayo hand om. Hon arbetar på temat ”Glitter, glamour och disco” och har bjudit in en Gospelkör som sjunger disco. Rollergirls serverar drinkar och hela personalen glittrar i guld medan Dj’n spelar i hallick-utstyrsel. Start 23.00.
Nästa helg är Richard Häger värd för lördagkvällen och har temat ”Romantic, ethnic, chic”. Christer Björkman kör på temat ”Musikal, schlager och cabaret” den 27 oktober. Jean-Pierre har ”Techno och storstadsdekadens” den 10 november. Och Jean Pierre vill gärna tillägga att endast vuxna bör delta…

Ikväll fredag den 12:e slåss två Queer-fester om uppmärksamheten. Dels avslutas Gaystudenternas festival ”Befria Könet” med en fest på Allhuset. På scen ”Strula med Siri” och ”Vagina Grande”. Dessutom har ikväll Jean Skarstedt den tredje versionen av Act-festerna. Denna gång på Kolingsborg med fyra olika dansgolv. Jean själv spelar med Tony Zoulias på ett. Staffan Ridelberg och Johnny Boy sköter huvudgolvet. På ”Tinitus-golvet” spelar Goodspeed och Danijel Alpha spelar i Leonoras ”Naked perv hole”. Folk med medlemskap i någon fetischklubb eller med homoflyer går in för 100 andra för 140.
Leonora fixar Kinks & Queens igen nästa helg och är då på Camarillo på Kungstensgatan, boka upp!

I morgon lördag är det techno som styr på Docklands å festen Veltic Boots. The Herring (Laztvoyage, Stockholm Underground) på scen. DJs Percy X, Motoraider, Cari Lekebusch, Abi Lönnberg, David Rousix, Daniel Volt och Anders Braun. På Kulturhuset firar Bomben sitt treårsjubileum med en radda DJs och på scen brittiska kultbandet Fosca.

Hornsgayte har slagit igen men tjejerna kan spara på energin denna helg för redan den 1 november öppnar Dyke på Söder. En klubb som utlovar groovie musik. Dessutom stundar Bitch 7-årsjubileum den 27 oktober! Och så kan vi berätta att nya tjejklubben Clit Club skjuter upp sin start till i november (och krockar alltså inte med Bitch jubileumsfest).

På Torget hjälper numera Cunigunda till att hålla igång stället på söndagarna, då Happy Sundays pågår ill 01.00. Därefter kan man välja mellan Patricia och Café Opera.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX guiden

Publicerad: 2001-10-12 12:50:56