Höstens stora tjejfest är på gång. Arrangörerna håller som bäst på och slipar på de sista förberedelserna. Förra gången var det galatema denna gång blir det Countrykalas med ingen mindre än Kikki Danielsson i cowboyhatt!
Det här är precis vad som behövs för att liva upp oss i höstrusket! Jag längtar tills jag får sätta på mig min Dolly Parton-utstyrsel, säger Nenne Nestius, redaktör för QX och en av arrangörerna bakom festen.
Dj denna gång blir Queen Annie från Malmö som senast spelade på Drag King-festen under Pride. Nu kommer det att bjudas på betydligt mer dansmusik än sist – även om det självklart kommer att bli en del pop och schlager också.
För alla som älskar countrymusik finns en exklusiv lounge där det bara kommer att spelas Dolly, k.d, Emmylou, Trisha, Patsy och andra flickor med fötterna i den röda myllan.
Vid midnatt är det dags för Kikki Danielsson att inta scenen och framföra ett par riktigt härliga countrylåtar. Och kanske om publiken önskar, en schlagerklassiker.
Förutom en stor portion countrykitsch blir det sexiga go go-girls, schyssta DJ´s och celebra gäster. Och förhoppningen är att gästerna ska plocka fram cowboyhatten, bootsen eller Dolly-peruken och ha en riktigt toppenkväll på Tyrol.
Till festen är förstås alla tjejer välkomna, men även killar i dragutstyrsel är uppskattade gäster.

Lesbian Heaven 2, lördagen den 6 oktober 21-02. Biljetterna kostar 150 kr och säljs på Chokladkoppen i Gamla stan. Du kan även beställa biljetter här på QX Shop

http://www.qx.se/nyheter/artikel.php?artikelid=1421

Källa: ”Matrosen och Stjärnan”. QX intervju med Kikki

Publicerad: 2001-09-19 21:00:00