TV

När de nya Big Brothers-deltagarna presenterades i början av september stockade det sig i halsen på många män när den hänförande Kelly gjorde entré: en tickande sexbomb med sug i blicken, med en enorm byst och med en smidig gång som en hungrig panter. Vem av deltagarna blir först med att få henne mellan sidenlakanen eller i sänghalmen? skev den nederländska veckotidningen Privé förtjust.
Vad ingen då visste var att Kelly i sitt tidigare liv varit man och hetat Ferry van der Veer.
I februari förra året gjordes de första ingreppen i hans/hennes kropp och Kellys dröm är att bli en fullkomlig kvinna. Exakt hur långt hon kommit på vägen är ännu oklart.
Den nederländske TV-visionären John de Mol i det framgångsrika produktionsbolaget Endemol, har den här gången själv varit med och valt ut deltagarna till sitt älsklingsprojekt Big Brother, som är en enorm tittarsuccé i Nederländerna. Hans strävan är , säger han, att göra tv som fängslar och som det slår gnistor om.
– I Big Brother finns alla möjliga djupa psykologiska element. Människor provoceras att på alla nivåer plocka fram det bästa ur sig själva. Det här är bara början, säger han till tidningen.

Under presentationen berättade Kelly att hon just nu jobbar som receptionist och telefonist, men att hon tidigare dansat för pengar på diskoteken i Amsterdam och att hon älskar utelivet.
– Uthållighet har varit a och o i mitt liv och jag har verkligen tvingats kämpa för att bli den jag är, sade hon utan att någon då begrep att hon talade om sin strävan att bli kvinna..

Enligt massmedia i Nederländarna blev deltagarna i Big Brother chockade när det började stå klart för dem att Kelly inte var en riktig kvinna men heller ingen riktig man. Från början sade det ”klick” mellan henne och den guldlockige piercade läraren Andries (24). Men sedan Kelly berättat sin hemlighet för honom tycker hon att han undviker henne.
– Han har svårt att behandla mig som de andra i huset, avslöjar hon bl.a. i sin dagboken, som finns att läsa på Big Brothers hemsida.

http://www.big-brother.nl

Källa: Nederländska Big Brother

Publicerad: 2001-09-18 01:00:00