Party

Det var en stolt och lite generad Fredrik Eklund som tog hem segern Mr Gay Pec 2001. Han hade valts fram via en omröstning på hemsidan discoathletic.com. Och trots att Fredrik var en av tre arrangörer, kan vi gå i god för att resultatet inte var manipulerat – för ingen fick se vilka personerna var bakom de tuttar man röstade på



Partyt i Chiaro i går var inte direkt fullsatt – men det vägdes upp av en glad och uppsluppen stämning och en otrolig koncentration av snygga karlar. Ebba Sparre (i.e. Henrik Tornberg) chockerade adeln genom att stå för kvällens politiska inslag, då hon uppmanade besökarna att delta i protestkampanjerna för att rädda Amir Sangrnegar kvar i Sverige undan Utlänningsnämndens utvisningshot.




Ikväll fortsätter dansandet på gayklubbar och på Münchenbryggeriet där den stora Renaissance-festen hålls. Missa inte förfesten på Tonic, där sköna Dj Pamela spelar.
På SLM spelar Dj Pohjanen och på Stargayte kan vi utlova en extremt hög andel Björnar ikväll. Viking Bears har just nu höstfest i Stockholm och igår svämmades stan över av sköna, stormagade män. Baren SideTrack har väl aldrig varit så välfylld!




Ikväll är det Björn-middag på Sjömansinstitutet på Katarinavägen och i morgon har Viking Bears brunch på Morsans Krog. Björnföreningen har nära 200 medlemmar i Stockholm, och är en av de större björnföreningarna i Europa. Så du som är hårig och eller stor eller du som diggar den typen av killar, häng på SideTrack eller Stargayte ikväll!!!







http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-09-08 13:39:06