Party-Stockholm

Mr Gay Pec skall väljas ikväll fredag och på festen Athletic. En fest där musklerna står i centrum för allas blickar. Totalt är det åtta kandidater som tävlat om snyggaste tuttarna. Förutom korandet av vinnaren så spelar Dj Bernhard, Johnny, Per QX och Matthew Tucker. Platsen blir Chiaro vid Stureplan och festen håller på till 05.00.
Vi hoppas på framtida fester ‘a la: Mr Gay Butt, Mr Gay Thigh och Mr Gay Dick för att inte tala om Mr Gay Feet, Mr Gay Ear, Mr Gay Nose…. Temat är oändligt, och rasande skojigt.
På SLM kan man ikväll fredag sitta bakom lås och bom. Lokalen har fixat några sköna galler att spärra in olydiga bakom. I morgon är det Dj Pohjanen som spelar – alltså svängig house som till och med får surgubbarna att svänga på benen.
Kvinnorna i stan går i morgon lördag till Hornsgayte – en klubb som trots en inte allt för hög profil hittat sin publik och börjar kännas permanent.
Dansfolket kan på lördagsnatten dra ut till sköna Docklands där Moonflower 6 arrangeras. Dansfest när det är som bäst och självklart gayvänligt.
Samma natt är det dansparty på Münchenbryggeriet: Renaissance.
Först blir det förparty på Tonic med Dj Pamela som spelar mellan 19-23. Och så går man vidare till stora festen där det på stora golvet spelas av Parks & Wilson,
Fred Numf, Orkidea live, Dana Bergquist samt Parham. I The Groove lounge: Rulers of the Deep, Marimba sessions live, Oded Peled och Stefan Wendin. Öppet till 05.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-09-07 11:35:59