Under tisdagen öppnade Qruiser sin nya bloggfunktion. För första gången kan de medlemmar som valt nu blogga även utanför communityt. Funktionen blev omedelbart populär framförallt bland svensk- och finskspråkiga bloggare.
– Det är självklart spännande att så många startat bloggar och att besökssiffrorna på bloggarna redan första dagen är så stora, säger QX förlagschef Jon Voss som en av de som själv startat en blogg.
– Att Qruiser öppnar möjligheten att blogga är ytterligare ett steg för QX att stärka sin roll som det ledande sociala mediet och mötesplatsen för den svensk- och finskspråkiga gay och hbtq-världen. Det vi släpper nu är version ett och vi lägger löpande till nya möjligheter och förbättringar av verktyget, säger Voss.
På bloggportalen liksom på Qruisers startsida kan du, utan att vara inloggad på communityt följa de flesta bloggarna. Inom kort kommer ett redaktionellt urval presenteras även på QX.
– Vi ser redan dag ett att det finns flera bloggare som seriöst satsar på att profilera sig och dela med sig av sina erfarenheter och tankar, det gör att våra urval av de mest intressanta bloggarna kommer att bli mer än värt att följa, säger Jon Voss.
– Vårt mål är självklart att de mest intressanta bloggarna i gay- och hbtq-världen inom ett brett fält av teman skall man kunna hitta på Qruiser! Med tanke på att vi redan från start har totalt nära 200 000 unika besökare i veckan på våra sajter Qruiser och QX så är chansen att synas och får respons genom att blogga på Qruiser oerhört stor!

Kolla bloggarna på Qruiser här