Partnerskap

Det var norsk TV som ”avslöjade” att den danska handbollsstjärnan Camilla Andersen och hennes norska kärlek och snart medspelare i danska handbollsklubben FIF, Mia Hundvik, gått sta och gift sig.

Det var redan i början av juli som de två i hemlighet ingick partnerskap i Köpenhamn. Först den 8 juli blev det hela officiellt i dansk och norsk media.

I norsk TVs sportsändning berättade man att: ”efter den norska VM triumfen för sju månader sedan blev det ånyo guld för handbollsynglingen Mia Hundvin.” På bilderna från träningslägret i Årdla kunde man se en glimmrande guldring på ringfingret. Och det var just den ringen som fick norsk media att börja leta i registren över nya partnerskap.

Mia Hundvik, som länge varit öppen med sin lesbiskhet, bekräftade i samtal med media att de två gift sig. Camilla Andersen svarade dock som tidigare att ”jag har valt att inte kommentera mitt privatliv”.

Mia, som 1998 valdes till Norges sexigaste tjej, kommer i höst flytta samman med Camilla i Köpenhamn, då de två också blir lagkamrater i köpenhamnska klubben FIF. Däremot blir de hårda konkurrenter när OS startar i Sydney i september.

Se även notis på vår systertidning Corky.

http://www.bt.dk

Källa: BT

Publicerad: 2000-07-20 00:00:00