Jag heter: Filip Sunesson (även kallad ”Sunnyboy” eller ”Solskenskillen” utav min polare)

Mitt stjärntecken: Jag är ett klart lejon. Gillar att ställa till med fester och överraskningar och vill att det ska hända så mycket roliga saker, i mitt liv, som möjligt.

Mitt Qruisernick: ”Sunnyboy” (såklart!..*ler*)

Hårfärg: Svart, men funderar skarpt på att färga om det.

Ögonfärg: Bruna (såvidare inte jag drar ut och ”partar” och sätter på mig mina blåa festlinser. Bara som en kul grej, sådär).




Vikt: Törs man berätta det här?!?! *skrattar*. Det varierar. Är juh en rätt liten grabb med en liten vikt, men just nu är det ca 56 kg.

Längd: Ja, så var det den eviga frågan om längden. *ler* Är ganska kort i rocken. 165 cm lång, dvs. Men att vara liten kan ha sina små fördelar ibland. *skrattar*

Min ålder: Fyller 21 år den 27 Juli. Är 80:a. Och adopterad från Thailand, sedan jag var 1 1/2 år, så jag kan inte så mycket Thailändska. Har typ lärt mig, på senare tid, några svordomar och hur man säger ”Jag älskar dig” på Thailändska. *ler stolt*

Jag bor: Söder om Stockholm i en håla, som jag för övrigt trivs ganska bra i.




Min bästa bok: Hmn….Läser så sällan böcker, nu för tiden, men ska man ta upp en favorit så blir det nog ”Bert-böckerna” av Anders Jacobsson och Sören Ohlsson. Ni vet, de som gjorde Sune. Har skrattat i timtal åt de böckerna under mina tonårsdagar. Man kände igen sig såväl i honom. Rekomenderas för de som vill få sig ett rejält garv!

Min äsklingsrätt: Gillar det mesta, men är speciellt svag för kycklingrätter och ris. Sitter väl i de asiatiska generna, kan jag tänka mig. *ler*

Min bästa årstid: Alla årstider har ju ”sin” speciella charm, men jag föredrar nog sommaren mest, då man kan sola och bada, och äta glass i mängder.

Min idol: Ja, vem skall man välja. Har ju alltid älskat min syrra och alltid sett upp till henne, och vi har så mycket gemensamt, och verkligen varit de allra bästa vännerna i både vått och torrt. Så jag får nog säga (med ett stolt leende på läpparna) att hon är min stora idol. Min allra käraste syster och min idealmänniska. Kort sagt: Min ledstjärna!

Lyssnar på: Radio, på andra medmänniskor. Och ska vi gå in på musiksmak så kommer det att ta en evighet att räkna upp vad jag lyssnar på. Lyssnar på allt mellan himmel och jord. Är så flexibel i mitt musikintresse, så det är mycket som drar förbi mina öron. Det blir lite ihopplock utav det mesta. Varför välja EN musikstil när man kan välja flera?!?!*ler*




Det bästa jag vet: Är att få umgås med mina kompisar (Ni vet vilka ni är). Jag skulle inte klara mig utan er. De är GULD värda i mina ögon! Något annat som jag också gillar är lyckliga slut i filmer. Försöker jämt dölja mina tårar i biosalongerna.
Älskar också folk med humor och charm. Folk som är ärliga och snälla. Försöker att bara umgås med sådana människor.
Gillar också att skratta och vara glad. Och glad är jag ofta! Man har ju inte fått sitt smeknamn utan någon viss anledning!
Älskar att resa också. Men det har inte blivit så mycket på sistone, men ska väl snart ta igen det.
Gillar människor som visar medkänsla och har goda hjärtan. Jag faller som en fura för sådana människor. De vinner mitt hjärta lätt!

Det värsta jag vet: är folk som kan slå ner varandra pga så fåniga saker som att de hejjar på två skilda fotbollslag.
Krig, såklart. Ett ganska vanligt svar.
Kanadagäss som skiter ner Djurgården!
Folk som är falska, och elaka. Människor som inte bryr sig om andra, utan bara tänker på sig själva. Folk som har så ”tråkiga liv” att de måste snacka skit om andra, bara för att hävda sig själva. De är ganska tragiska, tycker jag, och man kan nästan tycka lite synd om dem.

Fritidsintressen: Gillar mycket. Är som sagt en mycket flexibel människa, som gärna provar på det mesta som är kul här i livet. Friidrottar, tränar på gym, dansar, tecknar, umgås med polarna, lyssnar mycket på musik, spelar lite fotboll ibland, åker inlines mm. Gillar att göra det mesta som gör livet värt att leva!

Jag vill bli: ..STOR och STARK! *asgarv*
Jag vill nog jobba med ett kul och meningsfullt jobb som kan ge omvärlden och andra något positivt. Vill att både jag och andra skall få ut någonting utav det jag gör. Vill nog helst jobba med något estetiskt. Ville ett tag satsa på en karriär som friidrottare eller sim-hoppare, men kände efter ett tag att jag inte skulle kunna leva upp till de kraven , så det blir nog teatern, konsten inklusive dansen som jag kommer att satsa på, i framtiden.

Civilstånd: Är singel. Men hoppas en dag att drömprinsen dyker upp, och vinner mitt hjärta. Är för seriösa förhållanden, och vill ha ett förhållande där båda killarna är trogna varandra, och där de båda upptäcker allt hos varandra. Både bra och dåliga sidor. Är nog den typen som skulle kunna göra allt för min pojkvän!*ler sött*




Gillar: Grabbiga bögar, solnedgångar,kramar och godis.

Dissar: Pendeltåsförbindelserna och gröna linjen. De kommer ju aldrig i tid och GÅR aldrig i tid. Men nu när SL kräver 50 kr MER för månadskortet så kommer de juh garanterat att hålla tiderna. Eller vad tror ni?*ler*
Getingar på min bästa kompis Daniels balkong. Han fick lite problem där, ett tag!
Dissar också egotrippade och ytliga personer, som tror att i deras ”lilla värld” är de kungar, och de äger allt och alla, och tror att hela jordaxeln kretsar kring dem. Sådana människor kan jag ej umgås med.
Och sist men ”minst” dissar jag sommarmyggorna! Undra vad gud tänkte när han uppfann dem?!?!

Annat: ”It´s nice to be important, but it´s more important to be NICE”
”Du kommer aldrig att få vara ensam, så länge du tror på dig själv!”

Sunnyboys bästa länktips får du här nedan.

http://hem.passagen.se/x0x0x/?noframe

Källa: Qattmimsans Queermanualer

Publicerad: 2001-07-26 18:00:00