Samkväm

Den 19 till 22 juli blir det SummerCamp i Skåne. SLM bjuder in killar som gillar lite tuffare stil och tar sig ut i den skånska ödemarken. Lekrum och rakningssessioner utlovas liksom utflykter och sköna middagar. 700 kronor kostar kalaset och då ingår mat och logi i sovsalar eller så kan man ta med eget tält. Nu på torsdag är det välkomstfest på lokalerna i Malmö.
Sommarläger i Stockholms Skärgård arrangeras mellan GayCamp-gruppen och kollegorna i Lettland. Lägret hålls den 22-29 juli. Det är 17 året i rad som Böglägret arrangeras i skärgården, och det finns platser kvar som faktiskt reas ut. Kolla in GayCamps hemsida för mer information.
Nytt för i år är Ssex Skåne, Socialister för Sexuellt Likaberättigande Skåne, som arrangerar ett sommarläger den 26-29 juli . Det kostar 400 kronor att delta, lägret bjuder på veganmat och är drogfritt och det blir förutom social samvaro även en mängd workshops föredrag om bastuklubbar, rosa pengar, S/M och en historisk genomgång av svensk och internationell bi-aktivism. Dessutom blir det film, möjlighet att spela teater och träna självförsvar. Alla, oavsett sexualitet, är välkomna att delta, men arrangörerna påpekar att man måste stå till vänster om socialdemokratin.
Anmäl dig genom att maila till Revolt.st

Publicerad: 2001-07-18 12:00:00