Party Stockholm/Visby

I helgen är det Stockholm Shame på Skeppsholmen som kommer få mest uppmärksamhet.
Så här ser spelschemat ut:
14.30 Jan Hammarlund
Klassisk homoaktivistisk gitarrspel.
15.30 Xotic Mind
Skruvat, vridet, funkigt, experimentellt och svängigt.
16.30 Ridis
Personlig och skön vispop.
17.30 Your Halo Is A Radar
Meckig enastående punkrock med rötter i posthardcoren.
18.30 Strula Med Siri
Feministisk folkpop av finaste sort.
19.30 Pharmacy
Soft möte mellan techno och pop. Lågmält men intensivt.
20.30 Mae Lee
Funkrocksoul av ett up-and-coming gång.
21.30 Marit Bergman
Fantastisk powerpop av gamla Candysuckmedlemmen.
22.30 Backroom Matches
Svängig bög-hip hop med Maasen och V Gurra.

Dessutom blir det tre olika workshops:
Den första behandlar bisexualitet. Den andra workshopen handlar om sexarbete. Prostituerade Roshina som länge jobbat för att sexarbetare ska få ett eget fackförbund, talar om sina erfarenheter. Den tredje workshopen kallas Skam eller stolthet? Varför arrangerar vi Shame? Vad tycker Pride, och framför allt: vad tycker besökarna? Performance, bokbord och myshörnor utlovas också i Arkitekturmuséets trädgård där festivalen håller till.

På fredag är det Bitch – grandios tjejfest som ger försmak inför Stockholm Pride! Dagen efter är det Hornsgayte på HGs som bjuder in till lesbisk klubb.

För läderbögarna blir det en av årets mest populära fester på lördag: ”Pool-Party”- där dansgolvet förvandlas till en swimmingpool! På eller av med badbyxorna (vänligen använd gummibadbyxor!)
Kinkyfolket firar sommaren tillsammans med Leonora på Teaterbåten nedanför Hotel Reisen på Skeppsbron. På lördag kväll är party.

I Visby håller Cunigunda hov vid två festnätter på Burgmeister i centrala stan. Med tanke på hur hysto det var i midsommar, kan gotlännigar, sommarboende och turister räkna med en rejäl partyhelg.

Är du dansugen? Missa för guds skull inte sommarklubben på Berns, där flera av Stockholms bästa house-DJs håller låda. Söndagskväll är det sommarklubb och de som vill ta det ”lugnare” går till sköna Patricia och flirtar på däck!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-07-12 14:01:24