Party-Stockholm

Tack och adjö-föreställning för Doghouse Boys klubb Sue Ellen på penny Lane blir det i morgon lördag. Johnny Boy spelar på stora golvet och inne i Kliniken är det Sylvesterggrabbarna Henrik och Tomas som sköter musiken.
DogHouse Bloys flyttar så på måndag sin klubb Monday Bar till ny plats. Stora Daily News i Kungsträdgården blir den nya partyarenan och man öppnar med tungt Londonbesök; Dj Yousef från Credence.
Ikväll fredag har Birgitta Jacobsson, numera även PridePark-ansvarig på Stockholm Pride, party med sin klubb Bitch på Kolingsborg. Varmt, svettigt och dunderflatigt!
Hornsgayt, nya lesbiska lördagsklubben har öppet på Hornsgatan.
Mer för tjejer är naturligtvis Pumas grillfest på Djurgårdsterrassen. Puma har klubb på Torget varannan onsdag, men i morgon lördag ger man sig alltså ut i det gröna!
Regnbågsrummet har ikväll fredag vernissage för inbjudna på Jonas Åkerlunds erotiska bilder. Vanligt hederligt folk kommer in efter midnatt. Missa inte bilderna utan ta dig dit närmaste helgerna!
På alla krogarna och klubbarna är det öppet som vanligt under hela sommaren. Enda undantaget är Spisa hos Helena som tar sommarstängt fram till 29 juli. Men på Spisa hos Göken är det öppet under sommaren.
I nästa vecka är det så dags för biklubben Honung att hitta nya jaktmarker. Man flyttar sina bar och festkvällar till Bonden på Bondegatan 1 på Söder.

För er som missade Djurgårdsterrassens undersköna midsommarfest kan vi bara beklaga. Trots lite kylslaget väder blev det en varmt och festligt bland gästerna. När Regnbågsflaggan hissades vid åttatiden spelades Judy Garlands version av ”Somewhere over the Rainbow”. Kan det bli mer homo? Vi var där med digitalkameran så klart!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-06-29 13:33:45