– Tanken är att Innerstad även ska turnera till Göteborg och Malmö, och inte bara vara en klubb som håller sig till en stad. Vi tror vi faktiskt kan ha något som gaypubliken efterfrågar idag:
En klubb i en snygg och attraktiv miljö som anordnas med glest mellanrum, typ var tredje månad. Allt för att skapa ett intresse och en längtan till nästa gång, säger Daniel.
– Gaypubliken är väldigt svår att impa på och vi tror att det krävs en fräsch klubb på ett bra ställe som kanske inte har öppet lika regelbundet som alla andra gayklubbar har i Stockholm. Och vi tror på extremt bra ljud, ljus och omgivning som besökarna trivs med.
Musikinriktningen kommer att vara blandad och DJ Jimmy (WhyNot/Golden Hits) står för musiken. Dessutom står gruppen Schlagerfeber på scenen och Ullared-stjärnan Mattiaz kommer att dyka upp. Innerstad har även ett samarbete med KAK, som anordnar torsdagens gaykryssning, och hoppas att många som kryssat vill efterfetsa på Innerstad.
– Alla som åker gaykryssningen erbjuds att köpa en vipbiljett som tryggar deras kväll och tar dem före kön. Och för alla andra kostar det bara en hundralapp! Och de 200 första gästerna får en goodiebag!