På fredag inleds helgens stora Halloweenfirande med två stora fester. Först: Två stora gayklubbsprofiler har slagit sig samman för en ny stor tjejfest, Red Light & Gina Girls Club på Nalen. Det är Majsan Keller & Navid Kabiri som ger brudarna det nya klubbkonceptet, som är en sammanslagning av vad som tidigare var MouseClub, och tjejklubbfavoriten Gina Girls.
– Det blir en tjejfest utan dess like, utlovar arrangörerna och hoppas att med gemensamma krafter locka hela stans flatmaffia.
Red Light är det nya namnet för tjejklubben MouseClub som har bytt regi och ändrat om konceptet och nu kommer att rikta sig till alla tjejer och kvinnor runt hela landet, och bakom konceptet står Majsan Keller. Hon hoppas att avsaknaden på bra flatklubbar kan få tjejerna att strömma till på fredag. Och hon har en stor nyhet i bagaget: Lesbiska go-go-dansare.
-Jag har alltid fått frågan om varför det inte finns lesbiska go-go-dansare. Så i samband med Red Light går ihop med Gina så har vi en liten överraskning för alla som önskat just detta. Nathalie Malkis, som var en av Miss Gay Sweden-kandidaterna i år kommer att tillsammans med Andrea J ge järnet under hela kvällen.
På den stora Nalenfesten står Dj Snygg, Jessica W Sandberg och Dj Olga för musiken med assistens från Dj Inca, och dessutom blir det uppträdande med albumaktuella brudarna MissChevious Jane.

Samtidigt som tjejfesten fyller Nalen så hålls den årliga Salvation Halloween-festen på Operaterrassen. Även där blir det givetvis snygga go-go-dansare som ska få publiken att skaka rumpa lite mer. Navid utlovar som vanligt en spännande festkväll med tydligt Halloween-tema och grym musik.
Gaylivet i stockholm blomstar just nu. Är ni inte rädda för all konkurrens?
-Nej, vi blir bara ytterligare ett kul komplement denna helg. Vi jobbar så hårt vi kan för att hålla stans festligheter i gång, och Kolingsborg och Zipper och de andra gör ett jättebra jobb. Men ju mer det händer, desto roligare utbud. Stockholm har blivit allt hetare besöksstad, och vi måste visa att vi är inte sämre än någon annan stad i Europa.
Dj:s på Operaterassen denna kväll är Londonbaserade Mattias Dabo, Dj Hellis och Sanaz.

Och…lördagen innebär att Navids klubb Guldrummet på favoritlokalen Ambassadeur (Kungsgatan 18), försvinner. Lördag är klubbens sista kväll, och efter åtta månaders guldregn har han valt att stänga guldrummet i väntan på en ny lokal. Och redan nu har han en ny klubb koncept på gång…QX lovar att återkomma om det. Men innan dess är det alltså läge att slå klackarna i taket på lördag och fira ut Guldrummet med ett ”ka-boom”.