I natt gör Libra som QX tidigare berättat en rokad där den bredare dansmusiken tar plats på stora dansgolvet och källaren ljussatts och preparerats för det gäng som gillar en hårdare house och techno-musik. I Panoramabaren byggs en loungebar för de som vill coola.
– Det blir till en ny lokal som vi tror våra gäster kommer att gilla, säger Libras Kent Brnhardsson till QX.
I natt kommer dessutom GoGo-killarna Woofcats (de skällande katterna???) att turnera runt mellan de olika golven.
Woofcats består av flera av Sveriges i särklass mest rutinerade festhetsare.
– Jag har piskat en av prinsessorna när jag gogodansade en gång, säger en av de maskerade medlemmarna i de skällande katterna.
– Ikväll kommer partypiskan vina än en gång, hårdare än någonsin!
Woofcats gör en poäng av att vara helt anonyma, men väl på plats kommer man kunna njuta av deras stil.
– Vi gillar Libra för att det är ett ställe där man kan dansa bort minst tre liter vatten på en natt utan att märka det. Vår uppgift är lite att hetsa folk till att bli av med en fjärde liter vätska, men se till så folk fyller på igen. Lite som en partyvätskekontroll.
Och den hemlighetsfulla katten fortsätter:
– Sen delar vi ut treats när vi tycker att folk behöver en extra kick också. Eller en privat lap dance på herrtoan. Vi kan avslöja redan nu att det förmodligen inte kommer behövas några secret tricks för å gasa igång folk men vi har en hel del på lager.
Och slutligen ges intruktion om hur man bör bete sig i mötet med Woofcats:
– Bara man följer våra instruktioner kommer allt att gå bra, lyder man inte får man skylla sig själv… men det kommer bli en grym kväll! Bunkra upp med extra kondomer och resorb!