Party-Stockholm

Helgens festande startar ikväll onsdag med Akt, som QX.se skrev om igår. Naturligtvis kommer även Häcktet, SLM, Side Track, Tip Top (som har en mindre grupp studenter på plats… ”om de upplever det som jobbigt bör de inte komma”, säger Ulrich Bermsjö), Mandus, Spisa hos Göken, Torget och Djurgårdsterrassen (har vi glömt något?) vara fullpackat. Speciellt som vädergubbarna lovar sol och värme.
Torsdagen och fredagen hålls inga specialfester förutom Jonas Anderssons sköan Regnbågsrummet där det är en ny porrutställning.

På lördag brakar det dock loss rejält för de som vill dansa. Sylvester och Doghouse håller en dansfest med två golv på Münchenbryggeriet. Happy house och hårdare house-toner utlovas. Förköp sker på Illegal Records och Torget. Ett antal stulna biljetter är i omlopp och på Sylvesters hemsida varnas man för att köpa dem. Det gäller biljetter med nummerserier 1501-1800 som försvann från klädaffären C.U.M. Entré 150 kronor förköp och 180 i dörren.

Helt förvirrade blir dansglada homos på lördag eftersom det samtidigt blir ”Docklands Allstar Del 1” ute på Finnboda Varv. Totalt spelar 11 olika DJs på två dansgolv. Åldersgränsen på Docklands, som lyckligtvis klarat hyresstriderna med HSB och nu får ha kvar sin dunderlokal, är 18 år. Och biljetterna kostar 120 kronor. Öppet är det mellan 22.00 på lördagskvällen tills det slutar, vilket brukar vara si så där 10-12 på söndagen.
För de mest dansglada blir det förmodligen en resa från München ut till Docklands och så direkt till Djurgårdsterrassen, där det blir ett Chill out-party med Café del mar-ig musik, alltså lugnt och skönt på söndagen.

Står man inte ut med house och ”dunka-dunka” är det StarGayte som blir räddningen – i alla fall schlagerrummet. Men inte ens StarGayte är befriat område! Housegolvet får allt mer positiva omdömen från ”dunka-dunka”-bögarna. Fullpackat och galtt och helt befriat från fisförnäma miner.

På Patricia är det skumparty på söndagen och på GK uppträder för sista gången inför sommaruppehållet Magnus Carlsson och Rickard Engfors i showen ”Rickard+Magnus = Sant”. Gissa om det blir packat även där.
På måndag är det så Monday Bar och sedan kan man vila!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-05-23 01:00:00