Chat

I en undersökning från företaget Netsurvey bland svenska internet-surfare svarar 54% att de någon gång flirtat via Internet.

Dessutom svarade 47% av männen och 48% av kvinnorna att de även träffat någon av sina chattragg ansikte mot ansikte. Och så många som 25% av männen och 26% av kvinnorna har dessutom haft ett förhållande med någon de först flirtat med på nätet. Så att chatta är ingen meningslös sysselsättning.

– Det unika med QX.se-chatten är dels att man pratar i realtid, berättar Jörgen Isaksson, som byggt den från grunden. Det går helt enkelt snabbt och det är enkelt. Dessutom finns möjligheten att chatta helt privat med en eller flera personer.

Jörgen Isaksson berättar att chatten är långt ifrån klar. Den förbättras hela tiden, allt efter besökarnas önskemål. Chatten kommer även integreras med kommande familytjänster, vilket kommer göra den ännu mer unik och användbar.

Netsurvey ger oss tips om vilka flirtsignaler som är mest populära på nätet. Har du egna tips så maila in dem till [email protected], så gör vi en uppföljande artikel i augusti.
Här är Netsurveys tips:
:-X = puss eller kyss
@–}–} = ros
😎 = med stora ögon
😮 = förvånad
1/2? = har jag halva inne?
😉 = flirt (eller ironi!)
😛 = tungan glatt ute
:-9 = jag slickar mig om munnen
😀 = skrattar
;-D = flirtigt skratt
🙁 = ledsen, arg
(Y) = är naken
(*) = kniper
;-> = ler och är full i fan
LoL = ”laughing out loud” eller ”lot’s of love”

Nu är det bara att logga in på QX.se-chatten och pröva lyckan!

http://www.qx.se/chat/

Publicerad: 2000-07-16 03:00:00