Musik

Berätta om Essential?
– När jag kom till London hade jag igen aning om vad som skulle hända, jag visste att jag skulle gå ”the dancemusicbuisness course” som är en dansmusikinriktad kurs i hur man tar sig fram i musikbranschen. Det jag ville göra här var det jag gör i Sverige, men kanske också få lite mer uppskattning och också kunna släppa mera låtar. Jag hade ett pund i fickan när jag blev signad med Essential som är Londons största house- och garage distributör, de har nu startat en inhouse lable där jag har sju releaser på gång, varav tre redan är ute på testpress och har hunnit spelas på Miami Winter Conference.
– Jag har nu fått en egen studio att jobba i hos Essential där jag remixar och producerar, sa på två månader har det hänt mer än vad det hände i Stockholm på två år, jag är helt överlycklig!

Du spelar dessutom på Friendly Society. Vad är det för klubb?
– Det är den nyaste gaybar-klubben i Soho. Den liknar Regnbågsrummet men är mer sansad och mer kitschig, men inredd på samma nya designade sätt. Jag är resident på torsdagar då jag spelar soulfull latinhouse och garage från 19 00 till stängning 2300

Bästa Gayklubbarna just nu?
– Factory, Factor 25, dtpm och l’Atelier – alla med funkyhouse inriktning där muskelknuttar och trendbögar svettas loss i extas. Har spelning på gång på Factorys fredagar och Heavens funkyroom lördagar senare i sommar.

Bästa gaybarerna?
– Friendly society.

Bästa krogarna?
– Vaddå krog? Här finns det bara klubbar!

Var hittar man bästa killarna?
– På Friendly society där är de snyggaste och trevligaste

Saknar du Stockholm?
– Nej, jo lite…

Publicerad: 2001-05-07 15:31:09