Party-Stockholm

Efter förra helgens stora fester med Cream på Sture, Dunderdans på Docklands med bland andra sköna Anders Braun och torsdagens Pasha-fest på Sture är det gayparty som gäller nu i helgen.
TipTop har öppet som vanligt och kör sin karaoketävling. Det närmar sig final så miss inte. De omtalade studentfesterna fortsätter månaden ut och är koncentrerade till de kvällar som gaypubliken är som minst – det vill säga söndagar, måndagar, tisdagar och torsdagar. Då är bistrodelen reserverad för gayfolk medan studenterna håller till längre in i lokalen.
StarGayte fortsätter med att hålla öppet både fredag och lördag – så nu finns det dansmöjlighet för såväl schlagerfrälsta som houseglada hela helgen.
Fetish-folket kan i helgen välja såväl Kinks & Queens som Hjärter Dams fest på Papa Pé, på lördagen och på SLM är det i helgen gummi-tema. Fredagen blir strikt och på lördag är det Dj Pohjanen som spelar: det innebär dansant cool jazzie house som inte ens den mest uppbundna gummibögen kan stå stilla till!

Solen är här och självklart är det fullt på Häcktets gård, Djurgårdsterrassen och Chokladkoppens uteplatser så länge värmen håller. Notera också att Mandus numera har öppet från 12.00 på helgerna.
Det blir ingen tjejfest i helgen, men fredag den 4 maj så släpps biljetterna till Lesbian Heaven den 3 juni på Tyrol. Ett arrangemang av QX med Corky, Häcktet, Mandus och så Tyrol. Förköp kan du fixa via Chokladkoppen eller Torget.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-05-04 01:00:00