Party-Stockholm

Ett vårtecken så god som något är att Djurgårdsterrassen har sin premiär fredag den 27 april. Fram till att höstkylan kryper på kommer terrassen ha öppet varje dag mellan 10- sent. Som förra året blir det kaffe, mat, öl och vin – och vi ser fram emot Midsommarfesten! Vi hoppas på bästa tänkbara väder!!!!
Fredag kväll öppnar StarGayte som Schlagerbar. Efter försöket med en renodlad house-klubb tar nu gänget bakom StarGayte tjuren vid hornet och ger bögar det bögar vill ha: Friends! Men fredagarna kommer till stor del likna lördagsklubbens mix av musikstilar. Dj Emil Hellman spelar house på stora golvet och så uppträder nya gayiga pop-gruppen POPP. Live!
Råkar man tillhöra kategorin som absolut inte gillar schlager är det en bra idé att ta sig till Muhren i Vasastan där det blir en ”House Enlightment” fest – mixat och dansglatt och gaysnällt. Eller så väntar dansfolket till måndag då Staffan Ridelberg och Doghousegänget ordnar stor baluns på Sturecompagniet. brittiska klubben Cream sänder över Seb Fontaine, Yousef och Paul Bleasdale och svenskarna bjuder på Antiloop, Justine Sorrell, Joel Woltek med flera. Entré i förköp 250 kronor och så 350 i dörren. Lite dyrt, men så bjuds det ju på en kalaskväll!
För läderbögar är det tema ”Skin & Trash – rip and rape weekend”. Alltså fram för söndertrasade jeans och mycket hud! På lördag spelar Facundo, vilket innebär trance-musik.
Regnbågsrummet har vernissage på fredagskvällen med bilder på temat ”Fashionable Pornographics” i sin serie av skönt snusk i het miljö. Stylisten Robert Rydberg och fotografen John Skaresbrick står bakom utställningen.
På Kinks & Queens är tema är ”Mushäxorna” och så är det naturligtvis fart på Patricia på söndag. På GK är det Rickard + Magnus = sant.
För er som är kvar i Stockholm under 1 maj kan vi tipsa om att det blir DragDay på Chokladkoppen. Personalen går i drugakläder från 09.00 till 23.00 och så blir det omdekorerat och spontana shower!

Och vill du göra något ovanligt för att vara stockholmare så ta dig till Uppsala och 1-årsjubilerande Orchidea! Garanterat mumsig stämning!

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2001-04-27 11:00:00