Party-Stockholm

Bitch Girl Club har fest på lördagen och blir det enda gaypartyt som arrangeras denna helg. Bristen på partyklubbar är skriande i Stockholm just nu. Festarrangörerna ligger lågt och ingen ny verkar vilja ta intiativet. Närmast på tur med fester är Cream-festen på Valborgsmässoafton på Sturecompagniet och den 3 maj då festen Pacha arrangeras i samma lokal. Bägge två mixade fester där Cream tar energi från Liverpool och Pacha från Ibiza. Vill man dansa på gayhak är det självklart TipTop som finns med dansgolv och Jonas Hedqvist eget krypin. På lördag kommer gruppen POPP och spelar sin nya dansanta discomusik. Gillar du dem kan du beställa skivan via QX Shop.
Och på lördag är det Dj Christer Broman som styr housegolvet på StarGayte och Stavros ser till att schlagerglada får dansa på lilla golvet.
För fetish-folket blir det fest i samband med att Eve Collection fyller 6 år. SLM har på fredagskvällen FFF, vilket betyder Fist Fucking Friday och så är det mer vanlig danskväll på lördag. Samma kväll har Leonora öppet på Kinks & Queens på Kungsholmen, en stadsdel som trots att Madame Kerstin flyttat behåller sin plats som fetish-stadsdelen nummer 1. Kinks & Queens har temat ”Ms. Gluteus Maximus”, och de som vill kan ju slå upp i ett latinlexikon vilken ringmuskel det handlar om!

Klubben GK på Göta Källare fungerar absolut bäst när Magnus Carlsson och Rickard Engfors har sin show. Och nu på söndag står de i tur – så räkna med en bra festkväll.
Men trots bristen på dansgolv så har stan ett stort utbud av gayklubbar att vandra runt mellan. Ta tillfället att göra barhopping mellan Mandus, Torget, Side Track och Häcktet (fredag)!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-04-20 15:00:00