Party-Øresund

Indigos nioårsjubileum dominerar påskens festande i Skåne. På fredag är det förfest med DJ Marianne, vilket innebär en blandad musikstil, pop, schlager och house. På påskafton är stor jublieumspartyt med Dj Pracha och Charlotte Nilsson på scen. Entrén är 100 för medlemmar och 140 för andra. Jubileumsfestandet avslutas med en pub på påskdagen mellan 21-24 med trubaduren Glenn Patrik.

RFSL-Malmös lokal, Club Indigo, har utnyttjats som mötesplats för bögar och flator i Malmö i snart 9 Âr. Men Club Indigo har inte enbart använts som discotek. Lokalen utnyttjas också som kansli och mötesplats för RFSL-Malmös arbetsgrupper t.ex. Regnbågskören och  Regnbågsteatern. Man kan säga att Club Indigo är RFSL-Malmös ögonsten.
– Att Club Indigo har överlevt alla kriser och fortfarande fungerar, ska man tacka alla RFSL-Malmös medlemmar för, säger en av jubileumsarrangörerna Pracha. Och som tack till våra medlemmar så har vi i år lyckats att få schlagerdrottningen, Charlotte Nilsson att komma uppträda på Club Indigos scen.

Hos SLM-Malmö är det öppet långfredagen – och vi gissar att en och annan kommer få hänga på korset den kvällen! Insläppet är som vanligt mellan 22-24 och fri entré innan 23.
Fyran har pub 21-01 på fredag och påskfest på lördagen, öppet 23-03.

I Köpenhamn har Pan Club extraöppet till 06.00 från idag onsdag till och med söndag. På annandag påsk stänger de 05.00. På påskafton och påskdagen är dessutom kaféet öppet dygnet runt.
På SLM är det EasterParty på lördagen. Dörrarna öppna mellan 22.00-02.00 och sedan är klubben öppen några timmar till. Som vanligt är det dessutom fredagsöppet och självklart gäller strict dresscode.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-04-11 18:00:00