Party-Stockholm

Stockholms gayvärld tar igen sig efter förra helgens vilda jubileumsfest på Häcktet. Inte en kroppsdel var torr när stammisar och nya gäster skulle konsumera för 25 kronor – vare sig det var öl eller Vodka Lime.
Tyvärr har ju såväl Lennart/Leonoras klubb Laidback som StarGaytes housesatsning Why Not gått åt pipan. Dansfolket får helt enkelt hålla sig till måndagar och Monday Bar eller mingla ut från Regnbågsrummet och dansa på Sturecompagniets stora golv för att få fart på benen.
Om man nu inte väljer att satsa på TipTop, där Jonas Hedqvist håller låda i det inre rummet. Just nu pågår den fantastiska karaoketävlingen varje fredag mellan 21-23. Priser delas ut varje kväll och vinnarna går vidare till finalen i maj.
Även på GK har det visat sig att homona uppskattar just karaoke. Efter showen blir det snabbt tomt på dansgolvet och istället flockas alla i karaoke-baren och sjunger skönt falsk! På TipTop är självklart dansgolvet öppet och det är som alltid en stor blandning av homosar och deras vänner.




På fredag är det ECMC-kväll på SLM. Efter diverse diskussioner om standarden på dresscoden beslutade klubbens årsmöte att fortsätta med ECMC-kvällar. Men det sker en viss förskjutning av reglerna. Tidigare år innebar ECMC-kväll att endast de med medlemskort i den europeiska samarbetsorganisationen för läderbögklubbar, ECMC, fick komma in på SLM. Numera är det öppet för alla som verkligen följer föreningens klädregler (dresscode). Läder, gummi, uniform, skinhead, arbetskläder. Inget tramsande alltså och har man tur kan det bli riktigt spännande!
På lördagen är det Master and Slave Night – våga bekänna färg grabbar!
Fetisch även för damer och transor blir det på Kinks and Queens som Leonora kör på för fullt alla lördagar trots bakslaget med Laidback.




På fredag är det första releasefesten för Pitch Controls nya samlingsplatta på Regnbågsrummet. Där kan du dessutom fortfarande se ett rasande snuskigt bildspel med nakna killar från Riga. Bögarnas svar på Pål Hollender.

Helgens dansräddning är att det arrangeras en Renaissancefest på Kulturhuset i Teaterbaren. Dj Nigel Dawson från Londonklubben kommer och spelar och får uppbackning av svenskarna Parham och Daniel Bergquist. VJ (video-jockey) är finska Micko. På festen fixar Sylvester ett eget rum med basig house. Dj Meri från Estland liksom sköna Jesper Dahlbäck och Norman Bates sköter musiken. Tyvärr är det bara öppet till 03 så kom i tid. Entré är 150 kronor.

För de som planerar att festa rejält i påsk är det annars en klok idé att hålla sig till barerna och softa lite lätt den här helgen. Glöm inte att såväl ”The Horny Porno Hunky Panky Easter Party” och Loveboat blir av nästa helg – pust!

Alla bilder från öppningen av Laidback.

Publicerad: 2001-04-06 01:00:00