Party

Fredag den 16 mars öppnar en ny gayklubb på Kungsholmen. Det är Lennart Fröstad som vill skapa en ”laid back” klubb och följaktligen har han döpt fredagshaket till just detta.
Premiärkvällen kommer bland annat drag-tjejerna CHEAP’N GIRLS att uppträda. Easygoing, soft disco med skön avslappnad atmosfär och miljö det är det Lennart vill bjuda på.
Samma kväll är det hårdare dansrytmer på Why Not som fortsätter sin satsning på housemusik och ungdomlig stämning på Riddarholmen.

Jonas Andersson och Regnbågsrummet har vernissage för en fotoutställning som utlovas vara ”råporrig”. Äntligen är porren tillbaks i nattlivet!

Fredag är det dessutom specialkväll på SLM – Chains and Chaps night. Attityden i SLMs dörr har blivit tuffare på senare tid – så skall du vara säker på att komma in – vare sig du är medlem eller planerar att bli det – så gör du säkrast i att numera följa dress coden: alltså på med Chapsen och eller kedjorna!
På lördag är det Dj Facundo som spelar vilket innebär trance-musik.
På lördag är det för de fetisch-intresserade även öppet på Kinks & Queens – en klubb helt i sitt eget slag med Leonora i dörren.

Bitch Girl Club har fest på lördagen. En kväll som Birgitta Jacobsson kan använda till att fira att hon blivit vice ordförande i föreningen Stockholm Pride!

Publicerad: 2001-03-15 23:00:00