1200 ”nära och kära” kunde, dagen efter att Bindefeldt arrangerat fest för kändisarna, visas runt på nya Nobis Hotel, sippa skumpa och vin och äta en rad italienskt klingande maträtter.
Det femstjärniga hotellet vid Norrmalmstorg profilerar sig med het modern design kombinerat med de ärevördiga husens polerade detaljer. Att döma av den presentation av rummen som bjöd på fredagskvällen och dess gästlista så kommer Nobis inte bara att bli de största artisternas boplats på besök i stan! Shopping och partysugna av gaysnitt är redan från start en av hotellets självklara gäster, såväl i rum som i barer och restauranger.
Räkna med att Norrmalmstorg nu på allvar lämnat rollen av att vara torget som alla passerar. På onsdag slås portarna upp för allmänheten som nu får anledning att stanna upp!

Några fakta om Nobis
· 201 rum
· Sviten kostar 25 000 natten, då ingår inte rummen med anslutande dörrar. Dessa rum används med fördel till t.ex livvakter eller barnflickor. Sviten är obokad på nyår om någon vill fira.
· Relaxen har borrade hål (som inte är glory holes) utan borrades då Clark Olofsson rånade banken som låg här 1973 och höll en massa folk som gisslan i fem dagar. Tanken var att skicka ner gas och söva både gisslan och bankrånare. Förmodligen inte det sista dramat som utspelar sig på Norrmalmstorg.
· Mc Donalds kommer få konkurens då Bistro 24/7 serverar tapas och pasta dygnet runt. Avsluta din natt på stan i stil. Hoppa burgaren och svep en carbonara med ett glas chianti.