SOFO Goes Homo är ett samarbete mellan butiker och krogar kring Nytorget som vi har skrivit om tidigare på QX. På måndagen samlades medverkande företag på Boulehallen för sin egna invigning av prideveckan.

Och visst kommer SOFO vara värt ett besök oavsett om du har dogtag eller inte. Eller vad sägs om kaffe med extra kärlek, sexig cykelpump till 66% rabatt och nästan äkta konst till bra pris. Om du gillar stickade plagg så finns det handstickade tröjor i regnbågsfärgerna. Skulle det förmoda regna så kan du spela boule, fotbollsspel eller musikquiz inomhus. Gillar du att ta med leksaker till sängen så får du lite glidande medel på köpet när du handlar. Självklart kan du klippa dig med rabatt eller om du känner för mera drastiska förändringar besöka tatueraren med walk in tattoo. Vill du inte pimpa dig själv utan ditt hem så kan du till exempel köpa flamingos i rosa plast och få det hemskickat fraktfritt.

Vissa har erbjudande exklusivt till dig som har prideband medans de flesta av medverkande krogarna gör det enkelt – behandlar alla som gays och ger alla rabatt. Det är ju trots allt pride igen.