Här kommer bilder från Secret Graden och deras superstora uteservering i Gamla Stan (jo det finns värmelampor!). Detta mingel blir också en förinfo om att Leo B efter 13 månader hos Secret Garden nu gör sin sista vecka.

Vad händer med efter denna vecka?
– Jag kommer fokusera på mitt vanliga jobb med event, inspelningar och framförallt Maskeradaffären som är överhopad med jobb, svarar hon. Jag måste hinna med mig själv också, så jag var tvungen att välja bort något. Och trots att jag trivs så himla bra med mina underbara kollegor på Secret Garden så blir det nu alltså sista veckan här.

Vem tar över efter dig?
– Ha ha,  det vet jag inte. Men de klarar sig bra själva och med Tom Vallrud och Maja Sofia i spetsen ordnar sig allt. Så finns det ju en himla massa duktiga Dj:s på stället, liksom Ali och husdrugan Ima Queen.

Var kan vi höra dig Dja framöver?
– Jag kommer dyka upp härnäst på Mälarpaviljongen 1 maj på den årliga Hattparaden som jag håller i. Den 13 maj har Navid fest på Mr French igen, så där kommer jag spela under ”ESC final natten”.

Annars, berättar hon är det privata jobb inbokade. ”BröllopsDj, gaybröllop och event i allmänhet”.
– Jag klarar mig bra helt enkelt och är nu flexibel och bokningsbar igen. 

Efter att hon ”vilat upp sig lite” så finns nog chansen att vi kommer möta mer i samband med andar projekt.

Tips till oss, och de som tar över på Secret Garden om de mest spelade låtarna från din ”playlist” !
– Guuud… jag spelar verkligen blandad kompott. Men alltid blir det något med: Enrique Iglesias, Zara Larsson, Charlotte Perreli, Carola, Magnus CarlssonIngrosso&Axwell och från alla topplistor plus lite Elvis emellanåt. Oj, glömde Robin Bengtssons vinnarlåt. Den är SÅ BRA!!