Fredagens White Party på däck avslutades vid sjutiden på morgonen och för de som inte dansat klart fortsatte festen i en av båtens mörka nattklubbar. Efter ett par timmars sömn så var det dags igen med den avslutande te-dansen, ett poolparty med fria drinkar. Efter det så var nog alla nöjda och kvällen ägnades åt diverse underhållning på barer och scener eller bara vila i sin hytt.

Nästa år firar Atlantis Event 20 år som arrangör av resor för homosexuella och det som började som en veckolång resa till Mexico har idag vuxit sig till en stor researrangör. Trots att det ekonomiska läget i USA är långt ifrån det bästa på länge så berättar grundaren och företagets VD, Rich Campbell, att jubileumsresan kommer bli bättre och mera påkostad än någonsin. Rederiet Royal Carribbien sjösätter sin andra gigantiska båt efter Oasis of the Sea, Allure of the Sea och dess jungfruresa kommer vara gay och chartrad av Atlantis. Hela 6000 personer får plats och turen går i Karibien med stopp i Nassau, St Thomas och St Maarten.

Att kryssa gay är så bra det kan bli. Gästerna är blandade, festerna påkostade och uppträdandena överträffar varandra. Avslutningsshowen var denna gång med Rosanne Bar som enkom flugits in till hamnen i Mexico för två framträdanden och man har tidigare resor haft artister som Kristine W och Andy Bell för att nämna några. Priset för nästa års kryssning börjar på 1199 dollar och till Miami flyger du för ca 6000 kronor från Sverige.

Lite bilder från de sista dagarna ombord, jag åker nästa år. Ses vi?



Mer om 2010 års Gaykryss i Karibien:

Sju dagars fest på Gaykryssen 3000 på ”världens största gaykryss” Gaykryssning lägger till på Haiti