Mia och Klara, Carina Berg och Killinggänget. Alla började de sina humorkarriärer på P3. På påskafton är det premiär för flatradioshowen Kyss min plysch, med Helena Sandström och Moa Svan.

I programmet driver de med bland andra Petra Mede och svenska dam-fotbollslaget, men främst är de avväpnande öppna med sina egna nojor och tillkortakommanden. De utlovar kökshäng med flatiga förtecken. Under sommarens Pride drog scenföreställningen Kyss min plysch knökfulla salonger. Blir det här deras stora genombrott? Du kan avgöra genom att rösta på programmet.

Rösta och smyglyssna redan nu här!

Sändingstider: Kyss min plysch.
lördag 11 april kl 16
lördag 18 april kl 16
lördag 25 april kl 16

Läs tidigare artikel:
Kyss min plysch blir radio

En dröm om att få samma rättigheter som heterosexuella. På påskafton sänds den uppmärksammade italiensk dokumentären Vi får inte gifta oss.
Filmen handlar om det tuffa liv som är ett faktum för Italiens homoseskuella. I programmet får vi följa Gustav Hofer, som är en känd italiensk programledare, och Luca Ragazzi är ett par. Under en lång vinter väntar de på att en italiensk lag ska ge homosexuella juridiska och civila rättigheter.

Dokumentären gjordes under Romano Prodis styre. Nu är det premiärministern Silvio Berlusconis som leder landet, men inget har förändrats. Filmens originaltitel Suddenly last Winter anspelar på en av de första Hollywoodfilmerna om homosexualitet, Suddenly last Summer av Joseph L. Mankiewicz.

Sändningstid: Vi får inte gifta oss
SVT2 lördag 11 april 2009 kl 22:00