Så säger Karin Tingstedt har en bakgrund som marknadsförare och teaterproducent och är en av skaparna till boken ”Vi som älskar kvinnor – och för alla er som bara undrar hur vi gör…”, Karin står för idé, text och form och Lovisa Witt, illustratör och lärare i skissteknik, står för teckningarna.
I boken har de fångat frågeställningar angående hur lesbiska relationer och sex mellan två tjejer fungerar, och vinklat det på ett humoristiskt sätt. Så för er som eventuellt förväntat er svar på många av de frågor som säkert ställs av många ute i landet som kanske inte känner några homosexuella är det här inget facit. Karin och Lovisa driver med fördomar om lesbiskt sex och har fångat upp många av de frågor som finns och och avväpnat dem på ett kul sätt. Karin har erfarenhet av många frågor genom åren av alltifrån nyfikna hemmafruar som inte kan släppa tankarna på kvinnlig homosexualitet till män som undrar hur man fixar sexet. Varför är du lesbisk? Du är ju så kvinnlig! Vad finns det för ställningar? Hur vet du att du föredrar kvinnor och inte män?

”Vi som älskar kvinnor” är en perfekt gåbortpresent på flatmiddagen i höst. Den kommer garanterat att leda till många igenkännande skratt. Men faktum är att killar som har sex med killar troligen också kommer att känna igen sig en del.


Karin Tingstedt och Lovisa Witt

Vi som älskar kvinnor”, i QX Shop