För de tokstollar i Stockholm som missat La Cliques halsbrytande och galet underhållande show på Tyrol finns nu en chans kvar! Ta den!
På lördag natt, vid midnatt, har gänget lagt in en extraföreställning som innehåller extranummer vi som redan sett mästershowen ännu inte upplevt!
Vem vet ; världens vackraste flata vars trolleristripp skulle få Vänsterpartiets Södertäljeshow att se ut som kindergarten, Ursula Martinez, kanske inte bara hittar röda näsdukar i sina mest privata skrymslen denna gång! Och Captain Frodo kanske prövar på sina tricks men denna gång med ett squash-racket! Och tänk om heta The English Gents kanske visar sig vara ett par på riktigt!
Det utlovas ”kult-stämning” när dessutom The Skating Willers, Jess Love, Serge DesLauriers och Enock Turcotte med sin Cabaret Decadanse, snyggot David O’Mer och inte minst Sveriges bästa trollkarl Carl-Einar Häckner tar farväl av Stockholm.
För att förklara nivån: Jag tjoade och skrek oavbrutet i de två timmar när jag såg showen. Jag rös, skrattade och fick galet ont i händerna av allt applåderande.
Upp ur soffan, sluta klaga och ta er till Tyrol och ni som har deras turné i antågande – fixa biljetter nu!
Boka biljetter till extraföreställningen via TicNet och använd QX egen hemliga kod: LQPride10 så blir det mer pengar över till bira!


Mer om La Clique:

QX Mats Bax: Jag älskar La Clique! David O’Mer – den våtaste av drömmar Kulturfestivalen: Ursula is back in town
English Gents