Direkt från hjärtat kommer deras egen löpsedel för hösten:
– Unga gör succé i Sverige!
Men framgång är mer än att synas. Teater på hjul har något att säga till alla som inte hunnit bli riktigt vuxna.
– Vuxna som spelar unga förlorar i trovärdighet. Vi har själva precis passerat övergången från barn till vuxen. Det gör oss speciella.
Nya pjäsen Du är din egen fiende handlar om jakten på identitet.
Emilia vill ge sin oskuld till hjärtekrossaren Adam men skulle dö om någon fick reda på att hennes bror Robin är utvecklingsstörd. Och bästisen Angelica är svartsjuk, eftersom hon älskar Emilia.
– Hon har alltid trott att hon var normal, nu blir hon livrädd att vara den hon upptäckt hon är, berättar Stina Landahl som spelar Angelica.
– I dag känner vi många HBT-personer, utan att vi tänker på läggningen hos våra vänner. Men i den åldern vill man vara alla till lags. Kompisar och föräldrar har sina åsikter.
Gruppen vill att publiken känner igen karaktärerna. Pjäsens ”badguy” Adam ser varje tjej som ett ligg. För honom är bög den värsta svordomen.
– Det är spännande att spela en så ytlig och övermaskulin kille, berättar Anton Ekenberg.
– Tyvärr är han representativ för en massa killar i dag. Hur tror man en relation funkar utan ömsesidighet? Saknar man känslor för andra känner man inte sig själv.
Pjäsen ska inte bara servera ett budskap och föreställningen ska vara mer än en lektion, eller en film. Publiken får gärna reagera och diskutera vad de upplever.
Du är din egen fiende spelas på Andra stället på Angereds teater i Göteborg i november. Under hösten turnerar man på skolor och fritidsgårdar i Göteborgsområdet. 2010 blir det turné i Sverige.

Aktuella uppdateringar finns på teaterpahjul.se.