Showen innehåller allt från lambada och Mc-ställ till hakkors, och den fick många fina omdömen i tidningarna. På onsdag har Carl Olof Berg nypremiär för sitt verk, denna gång i Stockholm.
– Som jag har längtat! Äntligen ska jag få berätta, sjunga och dansa om min uppväxt och klä av mig in till bara huden för vänner, eventuella ovänner och allmänheten i huvudstaden. Jag ska göra mitt yttersta för att underhålla och beröra alla som kommer. Det handlar ju om något viktigt jag vill prata om och som påverkar oss varje dag. Rädsla och tankar om hur man förändrar världen. Vem tampas inte med lusten att göra något av sitt liv men hindras av rädsla?

Vad har du fått för reaktioner hittills på föreställningen?
– Jag har spelat för lika mycket gymnasieungdom, pensionärer som luttrade teaterrävar och cyniska bögar under våren men har fått så många uppriktigt rörande ord från samtliga. Tårar, skratt och tankar om vad som är viktigt i livet. Temat uppväxt och rädslan för vuxenvärlden i kombination med slägdängor som Lambada, Flashdance och Macarena kan inte bara gå fel tänker jag, ha ha.

Under Pride kunde man ju se dig i ”Tre Björnar och en utter – Bögar är inte solidariska” och nu din egen föreställning… vad har framtiden i sitt sköte?
– Massor hoppas jag. Jag har ju jobbat som koreograf i över tio år men har liksom längtat i smyg efter att få stå på scenen själv. Visserligen har jag medverkat som i ensemblen i musikaler som bl a Evita och Rivierans Guldgossar på Cirkus i Stockholm mellan varven men nu känner jag att tiden kommen för mina egna grejer. Tre Björnar kommer fortsätta spela, jag har en roll i teaterföreställningen ”TangoLiv” på Malmö Opera nästa vår samtidigt som jag turnerar med min Stand Up! Skötet står vidöppet med andra ord och det är fullt drag.