Hösten är här, tro det eller ej, och Miss Petersson och Leo b. drar igång sina Bingo HysteriaHotel Kung Carl vid Stureplan.

Denna höst och vintersäsong kör de utan Apan Olle som fått sparken.

– Han var för dyr, mumsade i sig konstiga mellanmål och  blev då närgången mot våra gäster och bajsade mellan borden, säger Leo B. Så ”Bye bye Olle” kommer att bli vårat första singelsläpp i november!

Bingo Hysteria betyder just det. Bricka, penna, salta pinnar och en kram från Miss Petersson för 120 kronor och sedan är det rakt av hysteriskt.

– Vi har lite nya utslagstävlingar denna omgången, bland annat ponny race, ölhävning och Jenka Klackracet medan allsång, rockrings-bonanza och limbo for your life är kvar i ”showen”, säger Leo och berättar att stammisarna ”verkligen kräver det, så med det blir inga ändringar”.

I Adidas tracksuits kör de en gång i månaden och kanske blir det även några utflykter utanför brat-kvarteren.

– I somras var vi uppe i Luleå och gjorde dundersuccé på Luleå Pride, så mera såna gigs vore kul, hintar Leo B.

– Vi var också under Pride på fantastiska Mälarpaviljongen och gjorde ännu mer succé! Regnbågsfonden fick alla pengar för våra bingobrickor, 8000 pix blev det totalt!

Och så lägger hon till för att inte chockfaktorn för nya deltagande blir för stor:
– Vi vill verkligen nämna att detta inte är ett vanligt bingo, då hänvisar vi till Sundbyberg eller  Kista. Vinstpåsen är påfylld med nyttigt och onyttigt, bara sticka ned handen och dra upp något.