Onsdagsklubb-baren Blow, som under våren hölls levande i Sidenfabriken på Södermalm av George Chamoun, gör på lördag kväll en ”take over” av Tensta Konsthall.

En konsthall där han själv varit verksam och som nu blir en av de många platser där den amerikanska queer-konstnären Vaginal Davis visar ännu en en del av sitt helt imponerande konstnärliga bidrag till Stockholm under året.

På hallen gör hon lördagen en heldagsperformance kallad ”The Vaginal Davis Universitet for the Damaged and Gifted” som från halv tio till midnatt övergår till Blow-festen där du bland annat möter drag-drottningen och rockstjärnan Bleach som likt Davies är baserad i Berlin. Från vibrerande Johannesburg kommer den ickebinära och queer artisten Mzamo Nondlwana och George Champoun själv kommer bjuda på ett ”nostalgiskt DJ-set med rytmerfrån housemusiken gyllende era. ”Gay, sexy and non-white”.

Blow, berättas i marknadsföringen för helgens stora händelse i Tensta, kommer inte återvända till en fast plats under hösten, utan göra ”pop Ups. Kolla in deras Instagram och QX för tips framöver.

Här ser du hel schemat, timme för timme, av Vaginal Davies performancedag