Stockholm Leather Social träffas sedan drygt ett år varje sista fredag i månaden. Läderkillar och tjejer och fetischister från världens alla hörn som tyckerdet är dags att bli liet mer synliga.

Vanligen hänger de utanför Side Track men nu när högsommaren är här på allvar blir det Mälarpaviljongen som lädergänget besöker.

– Det är första gången som social:en lämnar Södermalm sedan den specialinsatta utgåvan av Stockholm  Leather Social i Berlin under Folsom förra året, berättar Eric Nilsson. Tack vare Mälarpaviljongens storlek lär det bli vår största social hittils. DJ utlovas och till månadens social föreslår vi att man tar med både badbyxor och chaps!

Fredagen blir som en smygstart på Stockholm Pride-veckans breda innehåll för fetisch och bdsm-gänget. I Pride Park med det egna Kinky-området, med seminarier i Pride House. Men SLM som har öppet tisdag till söndag, med två öppna hus för killar. Med Dekadance som kör sin stora Pridefest på Slakthuset lördag efter paraden. Hela partyprogrammet här. Biljetter till Dekadance under Pride och jubileumsfesten 31 augusti via QX shop.

I slutet av juni höll Leather Social till på Side Tracks uteservering – här nedan ser du mingelbilderna som är tagna av Nick Rich.

– Stockholm Leather Social börjar kl. 20:00 på Mälarpaviljongen den 26e Juli. Som vanligt så är allt gear välkommet och vi har ingen klädkod, berättar Eric Nilsson för QX.