I dag den 31 maj gör klubben MILQ Stockholm efterlängtad comeback och detta i en ny lokal och med ett nytt budskap. ”Bög, flata, transperson, bi eller straight supporter – här är alla välkomna”.

Nu kör MILQ mittemot Skanstulls tunnelbanestation, i källaren på restaurang Amici. Det är samma öppettider som tidigare, 22-03. Lokalen däremot är helt ny för MILQ, och kanske för communityt.
– Här har man så vitt vi vet inte haft några gayfester tidigare. Vilket vi bakom MILQ tycker är konstigt eftersom lokalen är så bögig att man dör, säger Alexander Erwik, en av killarna bakom klubben.

Numer är trion bakom klubben också en kvartett, och Oscar Målevik ingår nu permanent i klubbfixandet med Erwik, Patric Nilsson och Henrik Olsson. Oscar är galavärdinna och bekant för MILQ-publiken som sitt alter ego Whip Ma Cream. Oscar vill se communityts stjärnor på MILQ framöver.

Vår scen ska bli gayscenen nummer ett för artister som vill möta gaypubliken, och alla som har något de vill visa upp på scen, som livemusik, dragshows, standup med mera kan få möjlighet att göra detta. Du behöver inte vara känd eller ett ’namn’. Det enda som krävs är att du är en del av communityt och har något unikt och bra att bjuda på. Redan under Pride-eventet i augusti kommer vi ge någon eller några en chans, så kom till MILQ och prata med mig nu på fredag, säger Oscar Målevik.

Drag Race-stjärnan Imaa Queen är som tidigare också med, ibland som galavärdinna, ibland med sång och ibland i annan roll. Gästlistan tas också bort och i stället erbjuds gästerna att bli medlemmar och då betala 95 kronor i entré – varje gång de besöker MILQ. Det går att bli medlem på plats, men du kan också förregistrera dig via: https://milq-medlem-2024-alltid-95-sek-i-entre.confetti.events

Men andra saker är vi bekanta med. MILQ kommer fortfarande vara en månadsklubb och stora dansgolvet styrs fortfarande av DJ MILQ-man.
– Däremot kommer det dyka upp andra personer i det röda rummet, Red Velvet Lounge, som spelar en timme var, och på fredag får du se vilka. Och så har vi ett uppträdande av nya artisten Kharma (Kharma Sarenbrant) och såklart en och annan överraskning.

MILQ Stockholm har nypremiär 31 maj, och sen blir nästa fredagen den 2 augusti (under Pride).