Ni har tid på er att fixa bra dansskor! 23.00 lördag natt öppnar Backdoor dörrarna till Erectus #5, technoklubben som står för sig själv. Ta en flarra läskeblask, luta er tillbaks och lyssna på dessa tre musiktrollkarlars spellistor. Damien Eie, legendariska technomegapol och numera partiledare, Benjamin Mull som gjort flera dramaspelningar på Backdoor (lyssna på spellistan nedan Bananarama-mixen och när det kommer in mot sisådär 9 minuter… det är tokigt bra). Och så tungbokningen med den franske technomannen Zadig. Ett mycket klokt tips från coachen: det är larvigt att komma bögsent utan gå istället dit vid 23.00 när klubben öppnar så kan ni dansa i sex timmar! Och slipper missa fantastiska flöden.

Vill härmed dela med mig av den genuina lyckan över att Stockholms gayscen återigen omfamnar den svängiga technomusiken vars hela essens är såväl queer som gay som hela jävla alfabetet. Detta kan bara leda till något helt underbart!

 

Efter denna blaffa kan vi konstatera att gayscenen lever och frodas med full glöd även när techno-svänget inte står på menyn! På fredag kväll är det klubbkungen Navid som tar över Backdoor och låter härligt gayig disco flöda under Tele2-Arena! Gretchen och Mathias Lundström spelar upp våra mungipor och armar och David Rivera sköter RnB i The Hole (det lät det!)

På Söder härjar King Kong vidare med sitt superfina samarbete med OUT TV och deras visningar av Ru Pauls All Stars 3. Det är final och häng på låset vid 21.30 så missar du inte showen (och du snikar in gratis). Sedan är det tre dansgolv som hålls igång till tre på natten. Inca kör hiphop, Jonas Lindevik house och handbag och Ronny kör Mello och Hits.

Läderklubben SLM är faktiskt helt otrolig! Vet ni att hela detta under körs runt av volontärer (ordförklaring; betyder att en jobbar utan betalning). Året runt, dag som natt. Fredag är det bar och nu lördag Club Berlin med striktare dresscode och Andreas Barth som DJ. Medlemskap gäller (såklart, om folk jobbar gratis kan vi andra åtminstone se till att bli medlemmar och stötta slitet!) och du måste fixa det innan du går ner på klubben om du inte redan har kort. Gäller även turister så berätta för alla som går omkring med kartor på stan och ser lite bögiga ut. Gör det här!

Så vet ni alla att Secret Garden är ett partypalats av Guds nåde! Hela dagarna och långt in på nätterna är det fest, musik och röj vid Kornhamnstorg. Ni vet att Side Track har de hetaste smörgåsnissarna i stan och att hos Bitter Pills samlas Söders skönaste kvinnor. När den här nedrans vintern släpper taget så öppnar dessutom Mälarpaviljongen. Vilket år vi har framför oss!