I helgen hålls Baltic Battle i SLMs klubblokaler och genom lördagens fest på Slakthuset. Det är 40:e gången som Baltic Battle arrangeras och stolt utropas på klubbens hemsida att de sedan 1978 fixat fest för ”men and boys, masters and slaves, pigs, dogs, bikers, bears, leather men, rubber punks, sport guys and overall cool guys together from all across Europe and Scandinavia”.

Till jubiléet har klubben tagit fram en minnesbroschyr med berättelser om Baltic Battle som hölls på T-banan… ett T-banetåg fyllt av läderkillar som åkte fram och åter medan ögonen blev mer och mer uppspärrade på de övriga resenärer som stod på stationerna och vänta sig att ett vanligt tåg skulle stanna till! Och berättelser om när den mitterska dockan på Beckholmen tömdes på vatten och gjordes om till ett festområde, där Östersjöns vattnet som sipprade in genom springor i luckan kylde ner ölen! Ljuset kom från oljefat och facklor och musiken dundrade ut över stan! Två av de mest spektakulär arrangemanget, men varje gång SLM samlar läderkillarna, vare sig det handlar om Mariahissen, Kolingsborg eller som senaste åren Slakthuset, så det blivit en av årets höjdpunkter i fest-Stockholm.

Baltic Battle startar på klubben fredag där det är öppet för medlemmar. På lördag kan alla killar delta, men det är endast förköp som gäller och såklart, det är faktiskt en specialfest, så gäller dresscode: så läder, gummi, uniform, skinhead, sport, sport, jocks eller MC. Jeans och T-shirt funkar inte denna kväll! Kolla här för detaljer kring klädreglerna.

Biljetter fixar du via QX Shop.