Hela Göteborg kokar just nu av läslust, nazzeskit, Eric Gadd och Bo Kasper och så klart en himla massa härliga gays. Och de sistnämnda kommer på fredagskvällen att samlas på Avenyn och Club Queer för att njuta av Miss Fluffys sköna barm, Dj Bebulah och Zocky på en fest som har fått namnet XXL Muscle. Och det, go vänner, betyder att  Swedishmusclemen är värdar och skall visa vad de lyckats uppnå genom en herrans massa triceps och biceps-övningar. Underbart!
Göteborgs alla sköna gays möts för övrigt såklart på Gretas för nattsudd, Haket med försudd och inte minst BeeBar för macka, fest och birra!
Och lördag samlas alla för att på sina fina sätt markera mot de där vidriga brunskjortorna som just nu smutsar ner härliga Västkusten.

I Stockholm var det lite för festligt förar helgen på saunan Bronx, så efter brandinspektion är nu lokalen i Barnängen stängd för alla framtid. Dock utlovas info om var deras kommande fester och saunaaktiviteter skall inrymmas framöver via bland annat klubben på Qruiser. Håll utkik där alltså.

Men stan har inte direkt klappat igen för att Bronx fick stäng i förtid. Fredag kväll är det fest på Club Backdoor och denna gång tar Martin Johansson tag i hits-musiken. Och som sig bör så är budskapet Go All In. Hit Mania bjussar på Oscar Zia och Ace Wilder som uppträder och DJs som vet hur dansgolvet kan koka när gamla och nya hits spelas.

På lördag natt är det mer det vi vant oss att associera med Backdoor; Housemusik och denna gång med Robert Owens som besöker Sverige för första gången. En av de som format och byggt upp Chicago House-soundet. legendarisk gayhistoria som bubblar än idag! Owens får under natten sällskap av Marcus Ullmarker och Jacob Julian.

Lördag innebär dessutom KingKong och denna sista dag i september är DJ-uppställningen Pamela och Alex Duwall. På LIQ Stockholm vid Stureplan satsas det hela vägen ut på Schlager denna helg. Inga ursäkter, armarna skall upp i luften! Dj Erixo och Walid på fredag och Erixo och Molle på lördag. Runt hörnet på Spy Bar spelar Leo B 01-05 natten mot lördag. Hon älskar att ha alla sina gay’s kring sig!

På SLM är det Black Out Night på fredag, mörkt och intimt! På lördag är det Club Berlin, dvs tuffare dresscode och Carl Lindberg som spelar. Missa inte att SLM Stockholm börjat sälja biljetterna till den stora läderfesten Baltic Battle. Festen hålls 21 oktober på Slakthuset, här fixar du biljetter nu!

Dans blir det såklart så det stänker om det i Solna där ФОМО återkommer med en technofest där fem akter ser till att stämningen hålls hög fram till tidig morgon. Förköp!

På söndag blir Pjotrs klubb Gaysha i fantastiska Tak vid Brunkebergs torg en permanent söndagsklubb. Första söndagen i varje månad samlas gaysen och njuter utsikt, drinkar och supermusik och de som har spring i benen tar sig vid stängning såklart tvärs över Riddarfjärden för fortsatt fest på Patricia! Kul att även söndagar kan erbjuda klubbhopping

Jo men så vet ni: Secret Graden alltid öppet till 03 med en herrans massa folk och fest. Nyöppnade Hjärtat på Torget värt att kolla in (och de har efter lite förvirring i starten hängt upp regnbågsflaggan igen!), Side Track samlar gaysen och Bitter Pills queersen. Så ut på stan nu när det är löningsfredag och allt!

Det är Pride Umeå denna helg, och dessutom i Linköping och Skövde. I Umeå har därför såklart Take Queer öppet på Droskan. På scen står Frida Selander och DJ är Evelina Liliequist/Dj Explosive. På lördag är det Rouge Pridekväll med Lucky Slut Bonita och Shade Bornbitter plus DJs.

Pride firas även i Skövde och Linköping – se Pridelistningen här