I regnbågens färger ryms självklart även BDSM och fetisch-communityt. Efter förfester på SLM med killarna och igår kväll kvinno+ klubben Wish öppnar även i år Kinkykvarteret i en egen del av PridePark.

Här samlas fetischister och bdsm-bondageintresserade av alla sexualiteter och könsidentiteter för att lära sig mer, möta likasinnade och lyssna till föredrag. Onsdagen blir det bland annat en diskussion kring det allt mer högaktuella ämnet chemsex, användningen av kemiska droger i samband med sexlekar.

Kinkykvarteret, som har 18-årsgräns och är väl insynsskyddat med staket och vakter vilket gör att det hamnar ganska lång från en Folsom-festival i San Francisco eller Berlin där befolkningen uppenbarligen tål att se mer än Pride-besökarna! Men oavsett denna diskretion så är området ett paradis för intresserade!

Pride Park Östermalms IP

Får en inte nog av Kinky-miljön efter en hel dag i PridePark så har SLM på Wollmar Yxkullsgatan fyllt på lagren för en hektisk vecka. Onsdag kväll mixat Öppet Hus med Dj Andreas Barth. Du behöver alltså inte vara medlem i någon av fetischklubbarna för att komma in, men självklart följa klädregelerna. På torsdag upprepas det öppna huset men då är det ”endast” män som kommer in ock DJ är Smink. SLM fortsätter så fredag och lördag med att ha öppet för medlemmar. För att komma in behöver du ha anmält ditt intresse via nätet: Inget undantag görs så fixa det nu

Fredag spelar Andreas Barth och lördag, då det är Club Berlin och därmed extra strikt dresscode, är det Geoff Gains som spelar. SLMs Pridevecka avslutas på söndag med Naket och DJ Smink. La det swinge la det rock and roll, helt enkelt!

Fetisch-fest-klubben Decadance har sin stora fest på lördag natt. På Eventhuset i Hägersten öppnar portarna 22.00 och insläppet stänger 01 medan festen fortsätter till 05. Inga biljetter säljs i dörren. Som hos SLM måste du vara medlem för att kunna köpa biljett: Fixa medlemskapet här nu!

På Kulturgården i Solna blir det torsdag till lördag fester som startar vid midnatt och slutar långt efter att solen har gått upp. Alla festerna, torsdagens och lördagens ФОМО och torsdagens KOXБOX är alla såklart fetischvänligt och har en uppsjö DJs från Berlins och Stockholm technoscen. Gummi, läder eller jocks är lika välkommet som en batik-tröja!

Och såklart är alla fetischgrupper representerade i Prideparaden som startar vid 13.00 från Kungsholmstorg.