Videon till Jamie Irrepressibles senaste singel ”Ecstasy Homosexuality” stoppades av You Tube eftersom den ansågs innehålla för mycket naket.

Singeln som ingår i albumet ”Yo Homo” som släpptes nu i höst tillsammans med en turné med bandet The Irrepressibles. Ett band som genom Jamies olika samarbeten har haft olika medlemmar genom åren.

Videon som i somras gjorde You Tube nervösa är regisserad av Berlin-baserade duon ”Container Love” och är helt enkelt en härligt lustfylld berättelse som blandar passionerad kärlek med bilder från den tidiga homosex-revoltens era!

Stillbild från videon Ecstasy Homosexuality

Nu är videon tillbaks igen och kan ses på You Tube.

QX har tidigare tipsat om The Irrepressibles och deras snygga och gravt kaxiga videos. För de flesta i såväl Sverige som världen över är nog gruppens ”Most Beautiful Boy” den absolut mest kända. En låt som alla som sett Young Royals garanterat känner igen. Jamie Irrepressibles har tidigare samarbetet med norska Röyksop liksom Hercules & Love Affairs och i ”Monument” från 2014 medverkar Robyn.

Faktum är att på just You Tube har gruppen/projektet 232 000 följare och kan skryta med en himla massa miljoner streams. Besök deras sida för att se de vansinnigt snygga filmerna till arty musik.

I lördags hade gruppen sin sista fullbokade spelning under höstturnén och var då i Georgiens huvudstad Tbilisi! Bara det är ju okuvligt.

Stillbild från videon Ecstasy Homosexuality

You Tube tillåter inte att videon delas, utan kan endast se på deras egen plattform. Så här delad via Vimeo.