Flickfavoriten Zac Efron är GQ:s omslagspojke för majnumret, och i foto-shooten visar den unga stjärnan att han är mer än bara en ung talangfull skådespelare; han visar nämligen att han har en vältränad kropp och magrutor dessutom.

I bildserien, fotad av Peggy Sirota exklusivt för GQ, får vi se Zac sporta en 50-tals-/Elvis-inspirerad look på en rykande varm motorväg utanför ett ökenhett och bilpackat Los Angeles. Lägg därtill lite vårmode, lite naket och lite parkour-inspirerade poser så har du huvudlinjerna i fotosejouren.

Den unga flickidolen och High School Musical-stjärnan har ingen benägenhet för att ligga på latsidan utan är aktuell med inte mindre än två projekt just nu, dels turnerar han runt världen för premiärerna av nya filmen 17 Again där Zacs karaktär, som är en vuxen man, plötsligt vaknar upp en morgon och inser att han blivit 17 år gammal igen, dels medverkade Zac nyligen i det amerikanska humorprogrammet Saturday Night Live. Utöver det har han dessutom en roll i Richard Linklaters (Me and Orson Wells 2008) kommande projekt. 17 Again har premiär i Sverige nu på fredag den 17 april.

Se ett smakprov på Zacs Elvislook från majnumret av GQ här

Trialer för 17 Again som har premiär på fredag: