STOCKHOLM
Fredag kväll blir det videoinspelning på Paradise. Johan Krafman som hamnade på QX Speldosa i mars med ”Chain Reaction” står på scen samtidigt som en musikvideo produceras. På stora golvet spelar Emil Hellman och i Panoramabaren blir det house och RnB.
Paradise i QX GayMap
Club Xplore flyttar efter förra helgens premiär såväl dag som plats. Ikväll har klubben öppet och håller till vid vattenbrynet på Trädgården. Till QX berättar Per-Robin Gustafsson, en av de tre killarna bakom Xplore: ”Det blir samma koncept, som på Grodan. Det kanske innebär en olägenhet att vi flyttar klubben med det kompenserar vi med ett uppträdande av Sofia som sjöng låten Alla i melodifestivalen.”
Xplore i QX GayMap
Lezzie Friday på Momma har ”Snygg”-Jessica W Sandberg som Dj. Guldrummet ruschar på fredagar och lördagar med sin straight-vänliga VIP-klubb där hus-DJs är Niklas Paus, Marcus Ullmarker, Micke Hi, Javi Fernandez och Esteban Nunez.
SLM lockar läderfolket och Blackie det unga partygardet!
Stockholm i QX GayMap

På lördag blir det Club Caliente på H62. Dj Vuelta och Eeazbeat spelar Dancehall, RnB, reggaeton… skönt och dansvänligt alltså!
Caliente i QX GayMap
På Tvålpalatset blir det fest för kvinnor över 30. Dj Sus spelar och det är FemmeQ som står bakom festen.
FemmeQ-fest i QX GayMap
På Libra blir det inte bara en klubb utan två! Jean Skarstedt och gänget bakom Preop är tillbaks! Miss Dilemma spelar på Libra medan Preop tar över ”katakomberna” i Kolingsborg. Öppet på såväl Libra som Preop till 05.
Libra i QX GayMap
Preop i QX GayMap
På Kägelbanan är det månatlig Slick-fest, en klubb och en fest för ”folk som gillar att dricka, dansa, flirta, hångla eller bara träffa en massa fantastiska människor”. Dj är Christoph Emanuelle som levererar råbarkad techno!
Slick i QX GayMap
På lördag spelar Niklas Paus på SLM. Passa på att roa er denna helg, nästa vecka drar halva läderklubben till Berlin och den stora årliga läderträffen där. Stackars flygplan, det lär vara tungt att lyfta med alla kängor och läderstassar som skall släpas med ner!
SLM i QX GayMap
På lördag är det även Björnpub. Alla män med hår och skönt kraftfulla kroppar liksom deras beundrare är välkomna till Viking Bears kväll på Aguéli!
Björn Pub i QX GayMap

Och hela helgen såklart: Side Track, Papa RayRay/Morfar Ginko, Roxy och Momma på Söder, Torget i Gamla Stan, Babs Bar och Kök i city, Intakt på Norrmalm, Göken på Kungsholmen.
Glömde vi något? Jo att det är vår! Och på lördag öppnar Mälarpaviljongen!!!! På med solglasögonen och en skön vårstass (men glöm inte tröjan om ni kommer upp sent), nu börjar livet igen!
Mälarpaviljongen i QX GayMap

MALMÖ
På Babel står fredag kväll bandet Chicks on Speed på scen. Räkna med tung konsert och en galet bra fest!
Babelkonsert i QX GayMap
På A2 är det DNA-klubbspremiär med Dj Daniel som flugits in från London med Cleoncé på scen. Modellvärdar och pop-dansare. Danskar kommer in gratis om man visar tågbiljetten! DNA har sedan öppet varje första fredag i månaden.
DNA i QX GayMap
Läderklubben SLM har S/M-tema på fredag och klubbkväll på lördag.
SLM i QX GayMap
Och på lördag – tryggt och säkert – är det Wonk, denna gång med Dani Masi som Dj på stora golvet och DeeJay Jonny på schlager/pop-golvet.
Wonk i QX GayMap

GÖTEBORG
Inga specialfester planeras i helgen i Göteborg. Men det finns knappast någon anledning att hänga läpp för det! Med Gretas, Gossip, BeeBar och Haket finns all chans att fixa en partyhelg som heter duga!
Göteborg i QX GayMap

LANDET RUNT
I Örebro blir det på fredagskvällen Kiss Kiss Bang Bang-fest för alla som söker något utanför heteronormen. Växjö har pub på Strawberry lördag kväll och i Borås är Magasinet öppet samma kväll. Fredag är kvällen på Heaven i Kristianstad för just en skön pub-kväll
Fester landet runt denna helg i QX GayMap