Lönehelg betyder fullt på klubbarna och dessutom öppnar nya klubbar nu i helgen. Queer har lyxfest och i Stockholm öppnar Xplore på lördagskvällen.

STOCKHOLM
Fredag
Leonora har Kinks & Queens-fest igen på Camarillo. Denna gång med ”legendariska” Lola som gäst. Alla fantastiska Fantasy-killar och tjejer är extra välkomna!
Kinks & Queens i QX GayMap
Paradise har sin andra Dragcirkus där tantclownerna Pipa & Puta presenterar såväl erfarna som rookies inom drag-världen. På stora golvet spelar Andreas Graveleij schlager och hits och Emil Hellman sköter Panoramabaren med house och RnB.
Paradise i QX GayMap
Fredag betyder dessutom att Guldrummet har öppet med Micke Hi som Dj, att Side Track, Torget, Göken, Roxy och Intakt har såväl bar som restaurang igång och Bar DJs som spelar.
Momma är det Lezzie Friday med Cissi Ramsby som Dj och på Blackie är det listat som öppet.
Restaurang & Bar, Stockholm i QX GayMap

Lördag
Stort öppningskalas blir det på Restauarng Grodan i andra Hötorgshuset där klubben XPlore öppnar upp såväl inne i själva restaurangen med schlagergolv som i Sergelgallerian utanför där det blir house. Klubben har öppet varje lördag framöver. Stor galapremiär utlovas av Jan George, Jimmy Chris och Per-Robin. Xplore har dessutom öppet till 05.
Xplore i QX GayMap
Kolingsborg blir det Libra som satsar på att skapa en tyngre houseklubb i Stockholm. Succé-DJn Miss Dilemma spelar på stora golvet. I Panoramabaren är det Anders Sewerinsson som öser på med hits.
Libra i QX GayMap
På Guldrummet står Marcus Ullmarker featuring Jackie Clean på scen och Marcus sköter dessutom DJ-spelaren natten ut.
Guldrummet i QX GayMap
Såväl fredag som lördag är det öppet på läderklubben SLM där lördag natt Dj Pjotr spelar för alla sköna dansproffs!
SLM i QX GayMap

GÖTEBORG
Queer intar den göteborgska nattscenen varje sista fredag i månaden. Denna gång blir det DeLuxe-tema med Dj Miss Maggy May, sexiga GoGo-killar, Krizz DeeLight och Miss Fluffy som värdinnor med Aron i schlagerbaren.
Queer i QX GayMap
På lördag blir det Burlesque-klubb i Göteborg. Tip the Velvet slår upp portarna. Festplats Storan och förköp måste fixas på Bellmansgatan 7.
Tip the Velvet i QX GayMap
Öppet som alla helger på gayklubbarna Gossip och Gretas liksom på Haket och heterovänliga BeeBar.
Klubb & Fest, Göteborg i QX GayMap
Restaurang & Bar, Göteborg i QX GayMap

MALMÖ
Wonk har bar på fredag och på lördag kväll Dj Rafa Gómez från Barcelona på stora golvet medan Inca sköter pop och schlager.
På lördag har även läderklubben SLM öppet.
Wonks evenemang i QX GayMap
SLM i QX GayMap

LANDET RUNT
I Borås är det Lördagsmagasinet, Eskilstuna har efterlängtad fredagsfest i RFSLs lokaler och hos RFSL i Kristianstad är puben öppen samma kväll. Club Joy i Linköping är öppet för hbt-kalas lördag kväll. I Östersund är det Club Alexis som samma kväll har fest på Twain.
Fester landet runt denna helg i QX GayMap