Paradise i QX GayMap

Kent ”Bernhard” Bernhardsson och kollegan Peter Sandkvist satte ribban precis där den bör sitta när de i fredags slog upp portarna för nyfixade Kolingsborg och gaysatsningen Paradise. Två dansgolv som fokuserade på populärtoner á la schlager och hits respektive RnB och house. Fullsatt och en bred mix av framförallt gaykillar och en premiärstämning som gav goda vibrationer inför fortsättningen. På scen husdrugorna Diamond Dogs och Babette och kvällens konferencier Robert Fux presenterade dessutom Magnus Carlsson.
I mars sker ett klubbskifte på lördagar så Lino läggs ned i lokalerna på Riddarholmen och klubben Libra, inriktad på house, öppnar på Kolingsborg.
QX var på plats med kamera och reportern Henrik Johansson och talade med bland andra Felicia från Club K, Hannah, Robin, Daniel från Västerås, Suzzie och Pamela, Denise och Gun, killarna bakom Monday Bar/Boybar XL Staffan Ridelberg och Johnny Boy, Anders, Chai och Lack, DJ Andreas på Paradise och Karen som fyllde år. Och till slut några ord med Magnus Carlsson efter kvällens artist kavalkad med Diamond Dog, Robert Fux och Babette.