Hur kommer det sig att du startade bloggen, DennisM.se?
– Jag såg det som ett bra sätt att skriva om mitt liv på. Det blir som en offentlig dagbok som jag kan gå tillbaka till och titta på när jag blir äldre.

Ser du dig själv som en doldis bland modebloggarna?
– Nej, absolut inte. Jag känner inte att min blogg är en tvättäkta modeblogg faktiskt, jag tycker att många andra ämnen också är viktiga. Det finns många som bara bloggar om mode men den senaste tiden har jag fokuserat mer på mitt liv, fester, modelljobb, mitt företag och så vidare.

Arbetar du som modell eller drömmer du om det?
– Jag har gjort ett par modelluppdrag, bland annat i Kroatien. Idag fokuserar jag mer på mina studier; jag vill studera på juristprogrammet och starta ett aktiebolag i mitt namn. Dyker det upp något välbetalt och intressant modelluppdrag ställer jag självklart upp, även om jag tycker att det faktiskt inte är det roligaste som finns.

Vem är din största konkurrent?
– Alla bloggar som är större än min är självklart konkurrenter. Samtidigt bloggar jag inte för att bli ”störst” utan för att jag tycker att det är otroligt roligt att dela med mig av mina åsikter och mina upplevelser. Om man bloggar för att bli ”känd” tycker jag att man är på fel spår. Läsarna märker lätt om man verkligen inte brinner för varje litet inlägg man skriver i sin blogg, vilket jag gör. Allt jag skriver står jag för till hundra procent!

Vilka är fördelarna med det du gör?
– Att jag får skriva om det jag tycker om oavsett om det handlar om mode, stil eller lite mindre ytliga ämnen. Sedan knyter man viktiga kontakter när man bloggar, man får lära sig att vara självständig och man får yttra sina åsikter fritt.

Nackdelarna?
– Att jag inte får behålla min integritet. Jag blir en offentlig person och mitt privatliv exponeras. Det värsta som har hänt hände i somras då jag blev attackerad av en man som sprang efter mig i tunnelbanan med en flaska och ropade mitt namn och att han visste att jag bloggade. Som tur var hann jag kliva på vagnen precis innan den åkte.

Hur fåfäng är du på en skala från ett till tio?
– En sexa! Inte bara för att jag tycker om siffran sex utan för att jag tänker efter några gånger extra innan jag ger mig ut på möte, fika, fest eller bara ska iväg till skolan. Lagom är bäst. För mycket ytlighet och fåfänga är osexigt!

Tycker du att gaykillar klär sig bättre än heterokillar, eller är det tvärtom?
– Jag tror att gaykillar är mer rädda om sitt yttre, oavsett om det kommer till kläder eller kropp och ansikte, än vad heterokillar är. Det leder ofta till att gaykillar lyckas bättre när det kommer till klädstil än vad heterokillar gör. Jag brukar uppmana alla till en bättre klädstil eftersom jag tycker att det är otroligt viktigt! Fler skulle må bra av och framför allt se bättre ut av att lägga mindre pengar på mat och mer pengar på kläder och shopping.

Vilket är ditt bästa respektive sämsta köp?
– Det sämsta är en Canada Goose-jacka som jag köpte när jag inte hade någon stil alls, precis som alla som bär sådana jackor inte har idag. Bästa köpet är mina Dr. Martens boots som är grymt läckra!

Vilken är den märkligaste fråga du fått från en läsare?
– Någon frågade om jag hade skönhetsopererat mig och fyllt mina läppar med botox. För det första kan man inte använda botox i läpparna så jag svarade inte. En sak är i alla fall säker: jag har inte gjort några ingrepp överhuvudtaget. Någonstans måste gränsen gå!

Hur förhåller du dig till företag som vill att du ska göra reklam för deras grejer?
– När man bloggar är det väldigt många företag som försöker luras med billiga knep för att marknadsföra deras produkter. Jag går aldrig med på sådant och jag rekommenderar endast saker som jag verkligen tycker är bra!

Om du bara fick gå i ett plagg resten av ditt liv, vilket skulle det vara då?
Calvin Klein-boxers.

Är du medlem på Qruiser?
– Nej, jag är faktiskt inte medlem men om man vill kontakta mig kan man göra det via min blogg.