Nyårsfesten står för dörren och för partysugna som vill ut på galej innan eller efter 12-slaget finns några fester att välja mellan.

STOCKHOLM
Clean Group nyårsfixar Operaterrassen. Musiken står bland andra Niklas Paus, Dr Beat och Sanaz för. Dessutom står The Cancerbubbles på scen; klubben MumsMums popgrupp som förlagt sin världspremiär till just Clean-festen. I The Cancerbubbles ingår Petter ”Baddlover” Wallenberg, Martin ”Grisa” Bergström, Bleki och XLNT Marc. Öppet är det mellan 23.00 till 05.00 och man kan fixa förköp hos Torget senast tisdag. På Nyårsafton då Torget är stängt kan du köpa förköp mellan 14-18 på Operaterrassen.
På läderklubben SLM brukar det fyllas på strax efter 12-slaget. Där spelar Dj Kent. En tradition som heter duga. Det sägs att Dj Kent även går under smeknamnet BombYlva efter att han en nyårsafton för en herrans massa år sedan började skjuta nyårsraketer under sin DJ-spelning. Då blev det fart på läderbögarnas dansfötter kan man säga! SLM har öppet 22-03 denna nyårsnatt. För de som kommer innan tolv finns det bubbel!
Münchenbryggeriet blir det mixad dansfest med Monday Bar och Godskitchen. Tre dansgolv levererar house, trance och electro.
Alla gaybarerna/restaurangerna har stängt nyårsafton!
Club Pigalle satsar på Nyårsdagen och fixar bakis-kalas (”salt, fett och socker…..gratis resorb!”) med Peter ”Bonden” Gustavsson som Dj. Öppet mellan 15-01 och rabatt på maten mellan 17.20. Leo B lovar uppträdanden på bardisken under kvällens lopp.
Torget är igång igen på Nyårsdagen.
Stockholm i QX GayMap

GÖTEBORG
Till skillnad från Stockholm så har gaybarerna full fart under Nyårshelgen. På Gossip har man förköpsbiljetter till sin nyårsbaluns och på straightvänliga Bee kan man köpa supébiljett eller komma på eftersläpp från 22.00 för att fira tolvslaget. Nattfestandet sköter även Gretas om som nyåret till ära har öppet till 05.00.
Göteborg i QX GayMap

MALMÖ
Nyårsafton i Malmö firas på A2 där Wonk har öppet. På house-golvet spelar Miswhite från London och Micke Hi från Stockholm och Popgolvet sköts av Deejay Jonny och Magnus.
För barhopping till tidig morgon är det tåget till Köpenhamn som gäller!
Malmö i QX GayMap

BORÅS
RFSL i Borås satsar på nyårsaftonen. Fattas bara annat för en så aktiv och festfixande avdelning som hbt-förbundet har där. Det blir buffén från 19 och därefter Maskeradbal.
Borås i QX GayMap