Tv-dramat och komediserien Desperate Housewives har under hela seriens gång genomgående flörtat med bögar, bland annat genom att Bree van de Kamps (Marcia Cross) son Andrew (Shawn Pyfrom) kom ut som gay i säsong två, och genom det bögpar som flyttade in i en av de idylliska villorna på Wisteria lane i säsong fyra. Och nu, i den femte säsongen, som fortsätter på kanal fem i vår, kommer vi att få se ännu mera gay-flörtande.

Andrews medverkan i serien har sedan han kom ut bara blivit mindre och mindre, och sedan han gjorde slut med pojkvännen Justin i säsong två, har han varit singel. Men nu till våren kommer Andrew inte bara att skaffa sig en ny pojkvän, utan han kommer också att förlova sig. Och det är i kölvattnet av denna förlovning som bögporrhärvan uppdagas. För det är när den nya läkarpojkvännen Alex (spelad av Todd Grinnell) får träffa det redan inflyttade gay-paret på Wisteria lane som det genom dem kommer fram att de känner igen honom från en porrfilm med den diskreta titeln Rare Deployment (”bakre anställning”). Idyllen slås således i spillror då Alex förflutna som gay-porrskådis läcker ut, och Bree bestämmer sig nu för att det planerade bröllopet måste stoppas…

Kanal fem har ännu inte satt något datum för när avsnitten kommer att visas, men bögporren blir en del av Wisteria lane någon gång i vår.

Se trailern till femte säsongens tionde avsnitt som kommer att sändas i vår på kanal 5:

Eller se Andrews nya pojkvän (varning för spoilers):

Och för att se samtalet mellan Bree och Andrew om gayporr: