Nu i veckan kom biljetterna till vinterns stora gaykalas, Winter WonderlandMünchenbryggeriet Annandag jul. QX har slagit sig samman med BoyBar XL och Leo B. för att förgylla julhelgen med dans på tre golv, gayfavoriten från Idol LouLou Lamotte på scen och inte minst helt tokig dekoration.
– Det blir gammaldags glitterjul med slädar, renar, tomtar och snälla silvertroll plus en och annan snöflinga modell xxl berättar Leo B. Tänk ståndaktiga blinkande granar med snöbollar i äkta plast kombinerat med raketlaser och x antal discobollar i den blinkande stjärnhimlen!
Varumärket BoyBar XL som fixade den populära Disco-festen på Berns under Pride i somras och vars klubbtrollkarlar Staffan och Johnny även arrangerar högklassiga fester under namnet MondayBar borgar för det bästa vad gäller ljud och ljus.
DJ-uppställningen är på stora golvet Edward af Sillén följt av Helsingfors mest populära gayklubbs, DTM, resident Alex Kunnari. Det blir ett golv fokuserat på mix av våra mest populära hits med det enkla syftet att få alla att dansa!
På ett helt eget och garanterat säreget golv styr Peter Siepen som kommer att ”leverera hits med 45-årings skärpa och 25-årings energi och fysik”. Räkna med att det är just att få dansa loss som är poängen även i detta rum.
Och i det klubbigare rummet gör K-Paxian sin debut på klubbscenen utanför SLMs källares dansgolv. På SLM fyller han dansgolvet från start till det bittra slutet! Han följs av Dj Pjotr som levererar electro av högsta klass, inspirerad av Berlins bästa klubbar och dansgolv!
Efter veckor av julbord så är detta den perfekta natten att dans av sig kolhyderaterna och efter någar dagars familjemys är det dags att träffa alla sina familjemedlemmar!
Biljetter via QX Shop slutar säljas vid lunch i morgon (posten måste ju hinan med att få ut dem). Där och vid förköpet hos Torget och Club Pigalle kostar de 220 kronor. I dörren 260.



Winter Wonderland i QX GayMap
Förköp i QX Shop